עוגת גזר קינמון ותפוחים פרווה
סוויט דוליIngredients
- 3 ביצים
- 1 כוס סוכר
- 1/2 כוס שמן
- 1 כוס מיץ תפוזים
- 3 כוסות גזר מרוסק
- 50 גרם אגוזים טחונים
- 1 כף קינמון
- 2 כוסות קמח תופח
- 2 תפוחים
- 1 כף סוכר חום
- אבקת סוכר לפיזור.
Instructions
- מגרדים כ-4 גזרים שיהיה לנו כמות של 3 כוסות גזר מרוסק
- בקערת מיקסר שמים את הביצים וסוכר ומקציפים לקצף אוורירי ובהיר.
- מוסיפים את השמן ומיץ התפוזים ומערבבים.
- בקערה נפרדת מערבבים את הגזר עם האגוזים והקינמון.
- מוסיפים לבלילה של הביצים את תערובת הגזר עם האגוזים והקינמון.
- מוסיפים את הקמח ומערבבים הכל ביחד.
- משמנים תבנית ומעבירים את הבלילה לתבנית.
- מקלפים את התפוחים וחותכים לפרוסות דקות מערבבים עם הסוכר החום והקינמון ומפזרים על העוגה.
- לתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות מכניסים את העוגה אופים כחמישים דקות.
- מוציאים, מקררים, בוזקים אבקת סוכר ונהנים מכל ביס.אפשר ליצוק על העוגה סירופ מייפל להשבחת הטעם.
עוגת גזר קינמון ותפוחים פרווה היא עוגה משגעת. עוגת גזר עסיסית, רכה, נימוחה שתתאים לכם בול לקפה או לתה.
במקור העוגה הוכנה לסיום צום כיפור. חשבתי להכין לסיום הצום עוגה חדשה ועוגת הגזר עם הקינמון והאגוזים יצאה פשוט מופלאה.
הכנתי לכם סרטון איך בדיוק הכנתי את העוגה
בואו לעקוב אחרי באינסטגרם תראו איך הכנתי את העוגה בלייב –
האינסטגרם של סוויטדולי
את הגזר ריסקתי במגרדת הנהדרת שלי
שנצמדת לשיש כמו בטון ולא זזה ותוכלו לראות בסרטון
באיזה קלות היא מרסקת לי את הגזר
סיימתי עם הגזר הוספתי את האגוזים
אפילו לא ניקיתי את המגרדת
כי גם ככה האגוזים והגזר מתערבבים בעוגה.
תראו את המירקם של האגוזים כמה דק
מתערבב מושלם עם הגזר.
זו עוגה בחושה לכל דבר.
מערבבים ביצים עם סוכר, שמן
ומוסיפים לבלילה את הגזר והאגוזים.
אחרי שערבבתי את כל הבלילה עם הגזר והאגוזים
הנחתי על העוגה, שזו בעצם תהייה תחתית העוגה
שכבה של תפוחים עם סוכר חום וקינמון.
תראו את המשגעת שיצאה מהתנור,
רק אבקת סוכר על העוגה לא יותר
היא כל כך יפה שהיא לא זקוקה לכלום.
ניתן להוסיף על העוגה גם כחצי כוס רוטב מייפל
להשבחת הטעם.
רוצים להכין עוגה עם התבנית המשגעת הזו?
השגתי לנו מבצע משגע עם תבנית של נעמן
תבנית לעוגה מעוצבת, עשויה יציקת אלומיניום לאפייה ללא הגבלת טמפרטורה, ולאפייה מהירה ואחידה.
לתבנית ציפוי NON STICK למניעת הידבקות העוגה לדפנות, ולשימוש מופחת בשמן.
תבנית 24 – גובה 10 ס"מ
עוד מתכונים לעוגות בחושות תמצאו כאן
מתכונים לעוגות בחושות
רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ?קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו40 כאן – מתכונים לווטצ'אפ
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
עוגת גזר קינמון ותפוחים פרווה

מה צריך לעוגת גזר קינמון ותפוחים פרווה?
3 ביצים
1 כוס סוכר
חצי כוס שמן
1 כוס מיץ תפוזים
3 כוסות גזר מרוסק
50 גרם אגוזים טחונים
כף קינמון
2 כוסות קמח תופח
2 תפוחים
כ, סוכר חום
כף קינמון
אבקת סוכר לפיזור.
איך מכינים את העוגת גזר עם הקינמון ותפוחים פרווה?
מגרדים כ-4 גזרים שיהיה לנו כמות של 3 כוסות גזר מרוסק
בקערת מיקסר שמים את הביצים וסוכר ומקציפים לקצף אוורירי ובהיר.
מוסיפים את השמן ומיץ התפוזים ומערבבים.
בקערה נפרדת מערבבים את הגזר עם האגוזים והקינמון.
מוסיפים לבלילה של הביצים את תערובת הגזר עם האגוזים והקינמון.
מוסיפים את הקמח ומערבבים הכל ביחד.
משמנים תבנית ומעבירים את הבלילה לתבנית.
מקלפים את התפוחים וחותכים לפרוסות דקות
מערבבים עם הסוכר החום והקינמון ומפזרים על העוגה.
לתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות מכניסים את העוגה
אופים כחמישים דקות.
מוציאים, מקררים, בוזקים אבקת סוכר ונהנים מכל ביס.
אפשר ליצוק על העוגה סירופ מייפל להשבחת הטעם.
עוגת גזר קינמון ותפוחים פרווה
סוויט דוליIngredients
- 3 ביצים
- 1 כוס סוכר
- חצי כוס שמן
- 1 כוס מיץ תפוזים
- 3 כוסות גזר מרוסק
- 50 גרם אגוזים טחונים
- 2 כפות קינמון
- 2 כוסות קמח תופח
- 2 תפוחים מקולפים
- 1 כף סוכר חום
Instructions
- מגרדים כ-4 גזרים שיהיה לנו כמות של 3 כוסות גזר מרוסק
- בקערת מיקסר שמים את הביצים וסוכר ומקציפים לקצף אוורירי ובהיר.
- מוסיפים את השמן ומיץ התפוזים ומערבבים.
- בקערה נפרדת מערבבים את הגזר עם האגוזים והקינמון.
- מוסיפים לבלילה של הביצים את הגזר המרוסק עם האגוזים והקינמון
- מוסיפים את הקמח ומערבבים הכל ביחד.
- משמנים תבנית ומעבירים את הבלילה לתבנית.
- מקלפים את התפוחים וחותכים לפרוסות דקות
- מערבבים עם הסוכר החום והקינמון ומפזרים על העוגה.
- לתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות מכניסים את העוגה
- אופים כחמישים דקות.
- מוציאים, מקררים, בוזקים אבקת סוכר ונהנים מכל ביס.
- אפשר ליצוק על העוגה סירופ מייפל להשבחת הטעם.