Go Back
Email Link
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
עוגת גזר קינמון ותפוחים פרווה
סוויט דולי
עוגת גזר קינמון ותפוחים פרווה
Print Recipe
Pin Recipe
Prep Time
20
minutes
mins
Cook Time
50
minutes
mins
Total Time
1
hour
hr
10
minutes
mins
Course
עוגת גזר קינמון ותפוחים פרווה
Cuisine
בישול ישראלי
Ingredients
3
ביצים
1
כוס
סוכר
1/2
כוס
שמן
1
כוס
מיץ תפוזים
3
כוסות
גזר מרוסק
50
גרם
אגוזים טחונים
1
כף
קינמון
2
כוסות
קמח תופח
2
תפוחים
1
כף
סוכר חום
אבקת סוכר לפיזור.
Instructions
מגרדים כ-4 גזרים שיהיה לנו כמות של 3 כוסות גזר מרוסק
בקערת מיקסר שמים את הביצים וסוכר ומקציפים לקצף אוורירי ובהיר.
מוסיפים את השמן ומיץ התפוזים ומערבבים.
בקערה נפרדת מערבבים את הגזר עם האגוזים והקינמון.
מוסיפים לבלילה של הביצים את תערובת הגזר עם האגוזים והקינמון.
מוסיפים את הקמח ומערבבים הכל ביחד.
משמנים תבנית ומעבירים את הבלילה לתבנית.
מקלפים את התפוחים וחותכים לפרוסות דקות מערבבים עם הסוכר החום והקינמון ומפזרים על העוגה.
לתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות מכניסים את העוגה אופים כחמישים דקות.
מוציאים, מקררים, בוזקים אבקת סוכר ונהנים מכל ביס.
אפשר ליצוק על העוגה סירופ מייפל להשבחת הטעם.
Keyword
עוגות