Go Back Email Link
עוגת גזר קינמון ותפוחים פרווה

עוגת גזר קינמון ותפוחים פרווה

סוויט דולי
עוגת גזר קינמון ותפוחים פרווה
Prep Time 20 minutes
Cook Time 50 minutes
Total Time 1 hour 10 minutes
Course עוגת גזר קינמון ותפוחים פרווה
Cuisine בישול ישראלי

Ingredients
  

  • 3 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 1/2 כוס שמן
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • 3 כוסות גזר מרוסק
  • 50 גרם אגוזים טחונים
  • 1 כף קינמון
  • 2 כוסות קמח תופח
  • 2 תפוחים
  • 1 כף סוכר חום
  • אבקת סוכר לפיזור.

Instructions
 

  • מגרדים כ-4 גזרים שיהיה לנו כמות של 3 כוסות גזר מרוסק
  • בקערת מיקסר שמים את הביצים וסוכר ומקציפים לקצף אוורירי ובהיר.
  • מוסיפים את השמן  ומיץ התפוזים ומערבבים.
  • בקערה נפרדת מערבבים את הגזר עם האגוזים והקינמון.
  • מוסיפים לבלילה של הביצים את תערובת הגזר עם האגוזים והקינמון.
  • מוסיפים את הקמח ומערבבים הכל ביחד.
  • משמנים תבנית ומעבירים את הבלילה לתבנית.
  • מקלפים את התפוחים וחותכים לפרוסות דקות מערבבים עם הסוכר החום והקינמון ומפזרים על העוגה.
  • לתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות מכניסים את העוגה אופים כחמישים דקות.
  • מוציאים, מקררים, בוזקים אבקת סוכר ונהנים מכל ביס.
    אפשר ליצוק על העוגה סירופ מייפל להשבחת הטעם.
Keyword עוגות