משמנים תבנית אפייה ומצפים בנייר אפייה מסביב
מקלפים תפוחים ופורסים לפרוסות
יוצקים לסיר מים, סוכר חום וקינמון וממיסים
מוסיפים את התפוחים ומבשלים אותם עד שהתפוחים רכים
מעבירים את התפוחים לתבנית העוגה ומצפים את התבנית מסביב בתפוחים
הכנת העוגה
מקציפים את הביצים עם כוס סוכר לקצף בהיר ותפוח
מוסיפים נטורינה מומסת ומערבבים הכל ביחד
מוסיפים את הדבש ומערבבים
מוסיפים מיץ תפוזים ומערבבים
מוסיפים קינמון מערבבים
מוסיפים קמח ומערבבים הכל ביחד גם עם מרית לבדוק שהבלילה אחידה
מקלפים תפוחים וחותכים לריבועים,
את ריבועי התפוחים מעבירים לבלילה ומערבבים הכל ביחד
את התבנית עם התפוחים זוכרים? יופי
מעבירים את הבלילה כף אחרי כף בזהירות כדי שהתפוחים לא יפלו
ממלאים את התבנית בבלילת העוגה
לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את העוגה ואופים כחמישים דקות
מוציאים, מקררים ומפזרים אבקת סוכר