עוגת דבש ותפוחים חגיגית לראש השנה, עוגת פרווה שתהייה נפלאה לסיום הארוחה.
הכנתי את עוגת הדבש עם התפוחים, כשכתר של תפוחים מעטר את העוגה מסביב כדי שהעוגה תהייה חגיגית ומיוחדת.
עוגה בחושה שמכינים בקערה אחת והיא כל כך קלה להכנה.
הכנתי לכם סרטון שתראו בדיוק איך הכנתי
אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון?
בואו לראות בדיוק איך הכנתי–
האינסטגרם של סוויטדולי
כדי שיהיה לי כתר של תפוחים מסביב לעוגה, בישלתי את התפוחים מעט עם קינמון וסוכר חום. הם התרככו, ספגו טעמים ויכולתי לפזר אותם בקלות מסביב לעוגה.
אחרי שהתפוחים עומדים מסביב, מכינים את העוגה בקערה אחת
ומעבירים בזהירות עם מצקת את הבלילה לתוך התבנית
כדי שהתפוחים לא יפלו מהדפנות של העוגה.
מכניסים לתנור ויוצאת לנו עוגת תפוחים ודבש נפלאה
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ? קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו4 כאן- מתכונים לווטצא'פ
עוד מתכונים לעוגות בחושות כאן
מתכונים לעוגות בחושות
אתם יכולים כמובן לפזר אבקת סוכר על העוגה
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
3 קערות נירוסטה מוזהבות לאירוח
הקערות המוזהבות שיפארו לכם את השולחן
3 קערות נירוסטה מוזהבות לאירוח
עוד מתכונים לראש השנה תמצאו כאן
מתכונים לראש השנה
עוד מתכונים לעוגות וקינוחים פרווה תמצאו כאן
מתכונים לעוגות וקינוחים פרווה
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
עוגת תפוחים ודבש חגיגית לראש השנה פרווה
תהייה מושלמת לסיום הארוחה
ושיהיה לכולנו חג שמח וטעים.
עוגת דבש ותפוחים חגיגית לראש השנה
את התמונות המדהימות צילמה בכשרון רב – גילי
עוגת דבש ותפוחים חגיגית לראש השנה
סוויט דוליIngredients
לשכבה מסביב לעוגה
- 2 תפוחים ירוקים
- רבע כוס מים
- 1 כפית קינמון
- חצי כף סוכר חום
מצרכים לעוגה
- 3 ביצים
- 1 כוס סוכר
- 100 גרם נטורינה
- 1 כוס דבש
- 1 כוס מיץ תפוזים
- 1 כפית קינמון
- 2 כוסות קמח תופח
- 2 תפוחים ירוקים חתוכים לקוביות
Instructions
- משמנים תבנית אפייה ומצפים בנייר אפייה מסביב
- מקלפים תפוחים ופורסים לפרוסות
- יוצקים לסיר מים, סוכר חום וקינמון וממיסים
- מוסיפים את התפוחים ומבשלים אותם עד שהתפוחים רכים
- מעבירים את התפוחים לתבנית העוגה ומצפים את התבנית מסביב בתפוחים
- הכנת העוגה
- מקציפים את הביצים עם כוס סוכר לקצף בהיר ותפוח
- מוסיפים נטורינה מומסת ומערבבים הכל ביחד
- מוסיפים את הדבש ומערבבים
- מוסיפים מיץ תפוזים ומערבבים
- מוסיפים קינמון מערבבים
- מוסיפים קמח ומערבבים הכל ביחד גם עם מרית לבדוק שהבלילה אחידה
- מקלפים תפוחים וחותכים לריבועים,
- את ריבועי התפוחים מעבירים לבלילה ומערבבים הכל ביחד
- את התבנית עם התפוחים זוכרים? יופי
- מעבירים את הבלילה כף אחרי כף בזהירות כדי שהתפוחים לא יפלו
- ממלאים את התבנית בבלילת העוגה
- לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את העוגה ואופים כחמישים דקות
- מוציאים, מקררים ומפזרים אבקת סוכר
מה גודל התבנית?
תבנית 24