מפרידים את הביצים לחלבונים וחלמונים
את החלבונים שמים בקערת המיקסר ומקציפים כשבע דקות עד שהקצף מתייצב
מוסיפים סוכר וסוכר וניל ונותנים למיקסר לעבוד עוד קצת וסוגרים.
בקערה מערבבים את החלמונים עם הדבש לתערובת אחידה
מוסיפים את השמן ומערבבים
מכינים כוס נס קפה ויוצקים לתערובת הצהובים ומערבבים
מוסיפים את התבלינים, קינמון, ציפורן, אגוז מוסקט ומערבבים
מוסיפים את הקמח, אבקת אפייה וסודה לשתיה ומערבבים הכל ביחד
מוסיפים לתערובת החלבונים שתי כפות מתערובת החלבונים ומערבבים את התערובת
מוסיפים בעדינות את כל החלבונים לתערובת ובתנועות עטיפה מערבבים הכל ביחד
משמנים תבנית היטב, אפשר לפזר שקדים על התחתית, אם אתם אוהבים
יוצקים את התערובת לתבנית
לתנור שחומם מראש ל - 170 מעלות מכניסים את העוגה
בזמן שהעוגה נאפית הבית מתמלא ריחות מופלאים!
אופים כארבעים דקות, אפילו פחות עד שהיא משחימה ומתייצבת, שלא תתייבש
מוציאים מהתנור ואפשר לפזר אבקת סוכר. חג שמח וטעים!