אפשר להכין את העוגה במיקסר או עם קערה ומטרפה.
מקלפים את התפוחים וחותכים לריבועים.
מפזרים על התפוחים סוכר חום וקינמון ומניחים בצד.
שמים בקערה את המרגרינה וסוכר חום ומערבבים לעיסה אחידה.
מוסיפים את הביצים וממשיכים להקציף לבלילה אחידה.
מוסיפים את הדבש ומערבבים.
מוסיפים מיץ תפוזים ומערבבים
מוסיפים את הקמח ומערבבים לבלילה אחידה.
מוסיפים את התפוחים לבלילה ומערבבים.
משמנים תבנית אפיה ומצפים אותה בנייר אפייה כדי שיהיה יותר קל לשלוף את העוגה.
משמנים את נייר האפייה. יוצקים את הבלילה לתבנית
מכינים את השטרויזל, בקערה מערבבים את הנטורינה עם השקדים, הסוכר והקמח.
מפוררים בידיים לקבלת פירורים ומפזרים על העוגה מעל.
לתנור שחומם ל -180 מעלות מכניסים את העוגה ואופים את העוגה כחמישים דקות.
מוציאים מקררים מפזרים אבקת סוכר לפני ההגשה,ושיהיה לכם חג שמח וטעים!