Go Back Email Link
עוגת זברה עם ביסקוויטים עומדים

עוגת זברה עם ביסקוויטים עומדים

סוויט דולי
עוגת זברה עם ביסקוויטים עומדים ללא אפייה
Prep Time 15 minutes
Cook Time 4 hours
Total Time 4 hours 15 minutes
Course מתכונים לעוגות ביסקוויטים
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 250 מל שמנת מתוקה
  • 1 כוס חלב
  • 1 שקית אינסטנט פודינג וניל
  • חצי כוס סוכר
  • 250 גרם גבינת שמנת
  • 15 ביסקוויטים
  • 1 כוס נס קפה מוכן

Instructions
 

  • בקערת המיקסר שמים את השמנת המתוקה, החלב, אינסטנט פודינג וניל וסוכר
  • מפעילים את המיקסר על מהירות גבוהה ומכינים קצפת אוורירית
  • מוסיפים את הגבינה ומערבבים בשנית לקבלת מרקם אחיד
  • תשימו שקף מסביב לתבנית ותדביקו את השקף עם טיפת קרם בקצוות
  • יוצקים שלושת רבעי כמות של הקרם לתבנית
  • מכינים כוס נס קפה כמו שאוהבים עם קפה סוכר וחלב
  • טובלים את הביסקוויטים בנס קפה ומעמידים את הביסקוויטים לאורך התבנית
  • תכינו 3 שורות לאורך
  • את שארית הקרם מורחים על הביסקוויטים מעל
  • מעבירים את העוגה למקרר ל4-5 שעות או להקפאה
  • לפני ההגשה מקשטים את העוגה. בתיאבון!
Keyword עוגת זברה עם ביסקוויטים עומדים