מתכונים

עוגת זברה עם ביסקוויטים עומדים

עוגת זברה עם ביסקוויטים עומדים ללא אפייה נפלאה בטעמה

שתף
הדפסה
עוגת זברה עם ביסקוויטים עומדים
מה צריך

250 מל' שמנת מתוקה
1 כוס חלב
1 שקית אינסטנט פודינג וניל
חצי כוס סוכר
250 גרם גבינת שמנת 30%
15 ביסקוויטים פתי בר
1 כוס קפה מוכן

מה צריך

250 מל' שמנת מתוקה
1 כוס חלב
1 שקית אינסטנט פודינג וניל
חצי כוס סוכר
250 גרם גבינת שמנת 30%
15 ביסקוויטים פתי בר
1 כוס קפה מוכן

עוגת זברה עם ביסקוויטים עומדים

עוגת זברה עם ביסקוויטים עומדים היא לא רק קינוח טעים, אלא גם עוגת ביסקוויטים קלה להכנה, נפלאה לקיץ.

הדוגמה המפוספסת של הזברה הופכת את העוגה למרכז העניין בכל אירוע, בין אם זה יום הולדת, חג או סתם כי בא לכם לפנק את עצמכם.

הבסיס של העוגה הוא טעם מוכּר ואהוב של ביסקוויטים וקרם, אבל הדוגמה המיוחדת מוסיפה עניין ויוצרת חוויה קולינרית מעניינת.

למרות המראה המרשים, הכנת עוגת זברה היא יחסית פשוטה ואינה דורשת מיומנויות אפייה מיוחדות.

מתכון לעוגת ביסקוויטים זברה

את עוגת הזברה הכנתי עם המיקסר החדש שלי, מיקסר שף מהסדרה היוקרתית קנווד KENWOOD. למיקסר יש מסך מגע לשליטה מלאה, ותאורת מסך נהדרת. בנוסף, המיקסר הגיע עם שתי קערות עירבול, שזה בעיני יתרון מעולה.

הקערה הגדולה בנפח 7 ליטר והקערה הקטנה בנפח 5 ליטר. כשמפעילים את המיקסר, יש לו תאורה LED לתוך קערת המיקסר, פנימה. שוס אדיר! עוגת זברה עם ביסקוויטים עומדים

אני הכנתי את העוגה עם שקף כדי שהקרם יעמוד יציב. כדי "להדביק" את השקף לתבנית, מרחו מעט קרם ותצמידו לקערה. אפשר כמובן להקפיא את העוגה לאחר ההכנה ולקשט לפני ההגשה.

עוגת ביסקוויטים זברה מתאימה במיוחד לימים חמים, כי היא מתקבלת קרה ורעננה.

בואו לראות איך הכנתי את העוגה  האינסטגרם של סוויטדולי

מתכון לעוגת ביסקוויטים זברה

 

רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ?
לחצו69כאן – מתכונים לווטצ'אפ

 

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

 

עוגה נפלאה וקלה להכנה

עוגת זברה עם ביסקוויטים עומדים

 

עוגת זברה עם ביסקוויטים עומדים

בשיתוף קנווד מבית @ברימאג – Brimag

עוגת זברה עם ביסקוויטים עומדים

סוויט דולי
עוגת זברה עם ביסקוויטים עומדים ללא אפייה
Prep Time 15 minutes
Cook Time 4 hours
Total Time 4 hours 15 minutes
Course מתכונים לעוגות ביסקוויטים
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 250 מל שמנת מתוקה
  • 1 כוס חלב
  • 1 שקית אינסטנט פודינג וניל
  • חצי כוס סוכר
  • 250 גרם גבינת שמנת
  • 15 ביסקוויטים
  • 1 כוס נס קפה מוכן

Instructions
 

  • בקערת המיקסר שמים את השמנת המתוקה, החלב, אינסטנט פודינג וניל וסוכר
  • מפעילים את המיקסר על מהירות גבוהה ומכינים קצפת אוורירית
  • מוסיפים את הגבינה ומערבבים בשנית לקבלת מרקם אחיד
  • תשימו שקף מסביב לתבנית ותדביקו את השקף עם טיפת קרם בקצוות
  • יוצקים שלושת רבעי כמות של הקרם לתבנית
  • מכינים כוס נס קפה כמו שאוהבים עם קפה סוכר וחלב
  • טובלים את הביסקוויטים בנס קפה ומעמידים את הביסקוויטים לאורך התבנית
  • תכינו 3 שורות לאורך
  • את שארית הקרם מורחים על הביסקוויטים מעל
  • מעבירים את העוגה למקרר ל4-5 שעות או להקפאה
  • לפני ההגשה מקשטים את העוגה. בתיאבון!
Keyword עוגת זברה עם ביסקוויטים עומדים

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

הרשם
התראה עבור
guest
2 תגובות
ישן ביותר
חדש ביותר המוצבעים ביותר
פידבק בתוך התגובה
צפה בכל התגובות
נורית דקלו
נורית דקלו
10 ימים לפני

היי דולי
תודה על המתכון!
במתכון המצרכים אינם תואמים את מה שכתוב בריבוע "מה צריך" מהם המצרכים הרצויים?
שאלה – האם אפשר להחליף את גבינת השמנת במסקרפונה ולהפחית/להוריד את כמות הסוכר?
תודה רבה
נורית

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים