עוגת זברה עם ביסקוויטים עומדים היא לא רק קינוח טעים, אלא גם עוגת ביסקוויטים קלה להכנה, נפלאה לקיץ.
הדוגמה המפוספסת של הזברה הופכת את העוגה למרכז העניין בכל אירוע, בין אם זה יום הולדת, חג או סתם כי בא לכם לפנק את עצמכם.
הבסיס של העוגה הוא טעם מוכּר ואהוב של ביסקוויטים וקרם, אבל הדוגמה המיוחדת מוסיפה עניין ויוצרת חוויה קולינרית מעניינת.
למרות המראה המרשים, הכנת עוגת זברה היא יחסית פשוטה ואינה דורשת מיומנויות אפייה מיוחדות.
את עוגת הזברה הכנתי עם המיקסר החדש שלי, מיקסר שף מהסדרה היוקרתית קנווד KENWOOD. למיקסר יש מסך מגע לשליטה מלאה, ותאורת מסך נהדרת. בנוסף, המיקסר הגיע עם שתי קערות עירבול, שזה בעיני יתרון מעולה.
הקערה הגדולה בנפח 7 ליטר והקערה הקטנה בנפח 5 ליטר. כשמפעילים את המיקסר, יש לו תאורה LED לתוך קערת המיקסר, פנימה. שוס אדיר!
אני הכנתי את העוגה עם שקף כדי שהקרם יעמוד יציב. כדי "להדביק" את השקף לתבנית, מרחו מעט קרם ותצמידו לקערה. אפשר כמובן להקפיא את העוגה לאחר ההכנה ולקשט לפני ההגשה.
עוגת ביסקוויטים זברה מתאימה במיוחד לימים חמים, כי היא מתקבלת קרה ורעננה.
בואו לראות איך הכנתי את העוגה האינסטגרם של סוויטדולי
רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ?
לחצו69כאן – מתכונים לווטצ'אפ
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
עוגה נפלאה וקלה להכנה
עוגת זברה עם ביסקוויטים עומדים
בשיתוף קנווד מבית @ברימאג – Brimag
עוגת זברה עם ביסקוויטים עומדים
סוויט דוליIngredients
- 250 מל שמנת מתוקה
- 1 כוס חלב
- 1 שקית אינסטנט פודינג וניל
- חצי כוס סוכר
- 250 גרם גבינת שמנת
- 15 ביסקוויטים
- 1 כוס נס קפה מוכן
Instructions
- בקערת המיקסר שמים את השמנת המתוקה, החלב, אינסטנט פודינג וניל וסוכר
- מפעילים את המיקסר על מהירות גבוהה ומכינים קצפת אוורירית
- מוסיפים את הגבינה ומערבבים בשנית לקבלת מרקם אחיד
- תשימו שקף מסביב לתבנית ותדביקו את השקף עם טיפת קרם בקצוות
- יוצקים שלושת רבעי כמות של הקרם לתבנית
- מכינים כוס נס קפה כמו שאוהבים עם קפה סוכר וחלב
- טובלים את הביסקוויטים בנס קפה ומעמידים את הביסקוויטים לאורך התבנית
- תכינו 3 שורות לאורך
- את שארית הקרם מורחים על הביסקוויטים מעל
- מעבירים את העוגה למקרר ל4-5 שעות או להקפאה
- לפני ההגשה מקשטים את העוגה. בתיאבון!
היי דולי
תודה על המתכון!
במתכון המצרכים אינם תואמים את מה שכתוב בריבוע "מה צריך" מהם המצרכים הרצויים?
שאלה – האם אפשר להחליף את גבינת השמנת במסקרפונה ולהפחית/להוריד את כמות הסוכר?
תודה רבה
נורית
נורית היקרה תודה רבה על ההערה. תוקן.
אפשר בהחלט להחליף את גבינת השמנת במסקרפונה. האמת הכנתי את העוגה פעמיים ובפעם הראשונה לא הוספתי סוכר בכלל וחלק במשפחה טענו שחסר להם סוכר. את יודעת כל אחד עם הטעם שלו(: אם את רוצה אפשר בהחלט להפחית בכמות הסוכר.