מפרידים את הביצים לחלבונים וחלמונים
את החלבונים שמים בקערת המיקסר ונותנים למיקסר לעבוד לפחות חמש דקות עד שהקצף נעשה בהיר
מוסיפים את הסוכר וניל ונותנים למיקסר לעבוד
מוסיפים את הסוכר בפעמיים-שלוש, כל פעם רבע כוס
הקצף שלכם אמור להיות בטון!
מערבבים את החלמונים לבלילה אחידה (הצהובים)
מוסיפים את השמן ומערבבים
מוסיפים את מיץ התפוזים ומערבבים
מוסיפים לקערה עם החלמונים כף או שתיים מתערובת החלבונים ומערבבים
כדי שהבלילה לא תהייה נוזלית מדי
אחרי שערבבנו את החלמונים עם החלבונים, מעבירים לקערת החלבונים מחצית מכמות החלמונים ומערבבים בעדינות
מוסיפים את הקמח עם אבקת האפייה ומערבבים, גם את הקמח מוסיפים בפעמיים
מערבבים בתנועות עדינות את כל הבלילה עד שהיא נעשית אחידה
משמנים תבנית ומרפדים אותה בנייר אפייה
יוצקים את הבלילה לתבנית
לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את העוגה ואופים כחמישים דקות
נותנים לה לנוח קצת, מפזרים עליה אבקת סוכר ויש לכם עוגה עננים!