מוציאים את הביצים מהמקרר כשעתיים לפני הזמן שיהיו בטמפרטורת החדר.
מפרידים את הביצים לחלבונים וחלמונים.
את החלבונים שמים בקערת המיקסר ומתחילים להקציף.מקציפים כחמש דקות ורק כשיש קצף לבן מתחילים להוסיף את הסוכר. בפעימות קטנות שלוש ארבע פעמיים מוסיפים את כל הסוכר. מוסיפים גם את סוכר הוניל ונותנים למיקסר לעבוד.יהיה לכם בסוף קצף לבן אוורירי בטון! שלא יזוז.
בקערה של החלמונים, הצהובים, מוסיפים את השמן ומיץ התפוזים ומערבבים. מוסיפים את הקמח ומערבבים לעיסה אחידה. מתערובת החלבונים מעבירים שתי כפות לתערובת החלמונים ומערבבים שהתערובת תהייה סמיכה מעט.
את כל התערובת מעבירים לקערת המיקסר ומערבבים בתנועות עטיפה.לא ממהרים אבל גם לא זוחלים.
משמנים את תבנית האפייה, יכולים לשים נייר מסביב (אני שכחתי לשים)יוצקים את העוגה פנימה, שהבלילה תגיע עד לשלושת רבעי גובה כי העוגה תופחת. לתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות ואני אפיתי בטורבו אופים את העוגה כחמישים דקות.