עוגת טורט תפוזים גבוהה במיוחד פרווה

עוגת טורט תפוזים גבוהה במיוחד פרווה עוגת עננים חלומית רכה וטעימה

שתף
הדפסה
עוגת תפוזים גבוהה במיוחד פרווה
מה צריך

6 ביצים
1 כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל
חצי כוס שמן
1 כוס מיץ תפוזים סחוט
2 כוסות קמח תופח – או 2 כוסות קמח רגיל+2 כפיות אבקת אפייה

מה צריך

6 ביצים
1 כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל
חצי כוס שמן
1 כוס מיץ תפוזים סחוט
2 כוסות קמח תופח – או 2 כוסות קמח רגיל+2 כפיות אבקת אפייה

עוגת תפוזים גבוהה במיוחד פרווה

עוגת טורט תפוזים גבוהה במיוחד פרווה היא עוגה חלום!
עוגת תפוזים היא אחת מהעוגות הכי אהובות עלי ובתבנית אנג'ל הכנתי כבר כמה פעמים עוגות ותמיד זו הצלחה מדהימה.

בואו לעקוב אחרי באינסטגרם תראו את העוגה בלייב –
האינסטגרם של סוויטדולי

תבנית אנג'ל מחליפה את סיר הפלא של פעם. עוגה עם חור באמצע, שליפת העוגה קלה, שמים צלחת מעל, הופכים את העוגה ויש לכם יופי של עוגה.
שלוש הרגליים של התבנית, מיועדות שתהפכו את העוגה וככה העוגה תשמור על הגובה שלה, אבל בואו, אני לא הפכתי ולא כלום ותראו איזה מגדל אייפל יש לי בתוך התבנית! ואי ואי איזו עוגה. פצצה!

 

 

 

ממלאים את התבנית לא עד הסוף כי העוגה תופחת מאד
כדי שלא תגלוש מלאו את התבנית שלושת רבעי גובה.

עוגת תפוזים גבוהה במיוחד פרווה

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

עוגת תפוזים גבוהה במיוחד פרווה

 

רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ?קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו33 כאן –מתכונים לווטצ'אפ

הנה התבנית שהכנתי איתה

תבנית טורט - אנג'ל 3 רגליים נשלפת 24 ס"מ
99 ₪

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

היפהפייה במלוא הדרה

עוגת תפוזים גבוהה במיוחד פרווה עוד מתכונים לעוגות יומולדת תמצאו כאן
מתכונים לעוגות יומולדת

העוגה יצאה רכה ונימוחה ונהדרת!
ואם אתם מכינים אל תשכחו לשלוח לי תמונות
או לתייג אותי בפייסבוק

עוגת תפוזים גבוהה במיוחד פרווה

עוגת טורט תפוזים גבוהה במיוחד פרווה

 

 

 

 

עוגת טורט תפוזים גבוהה במיוחד פרווה

סוויט דולי
עוגת טורט תפוזים גבוהה במיוחד פרווה עוגת עננים חלומית רכה וטעימה
Prep Time 20 minutes
Cook Time 50 minutes
Total Time 1 hour 10 minutes
Course מתכונים לעוגות
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 6 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • 1/2 כוס שמן
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • 2 כוסות קמח תופח – או 2 כוסות קמח רגיל+2 כפיות אבקת אפייה

Instructions
 

  • מוציאים את הביצים מהמקרר כשעתיים לפני הזמן שיהיו בטמפרטורת החדר.
  • מפרידים את הביצים לחלבונים וחלמונים.
  • את החלבונים שמים בקערת המיקסר ומתחילים להקציף.
    מקציפים כחמש דקות ורק כשיש קצף לבן מתחילים להוסיף את הסוכר. בפעימות קטנות שלוש ארבע פעמיים מוסיפים את כל הסוכר. מוסיפים גם את סוכר הוניל ונותנים למיקסר לעבוד.
    יהיה לכם בסוף קצף לבן אוורירי בטון! שלא יזוז.
  • בקערה של החלמונים, הצהובים, מוסיפים את השמן ומיץ התפוזים ומערבבים. מוסיפים את הקמח ומערבבים לעיסה אחידה. מתערובת החלבונים מעבירים שתי כפות לתערובת החלמונים ומערבבים שהתערובת תהייה סמיכה מעט.
  • את כל התערובת מעבירים לקערת המיקסר ומערבבים בתנועות עטיפה.
    לא ממהרים אבל גם לא זוחלים.
  • משמנים את תבנית האפייה, יכולים לשים נייר מסביב (אני שכחתי לשים)יוצקים את העוגה פנימה, שהבלילה תגיע עד לשלושת רבעי גובה כי העוגה תופחת. לתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות ואני אפיתי בטורבו אופים את העוגה כחמישים דקות.
  • מוציאים מהתנור נותנים לה לנוח קצת, מפזרים אבקת סוכר ומגישים.עוגה חלום!

סוויט טיפ:

  • אני הכנתי בתבנית 26 אנג'ל אם יש לכם תבנית 24, תמלאו שלושת רבעי גובה ואת יתרת הבלילה תשימו בתבנית אינגליש כדי שהעוגה לא תטפטף בתנור.

סוויט טיפ:
אני הכנתי בתבנית 26 אנג'ל
אם יש לכם תבנית 24, תמלאו שלושת רבעי גובה
ואת יתרת הבלילה תשימו בתבנית אינגליש
כדי שהעוגה לא תטפטף בתנור.

מה צריך בשביל עוגת תפוזים גבוהה במיוחד פרווה?

6 ביצים
1 כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל
חצי כוס שמן
1 כוס מיץ תפוזים סחוט
2 כוסות קמח תופח – או 2 כוסות קמח רגיל+2 כפיות אבקת אפייה

איך מכינים עוגת תפוזים גבוהה במיוחד פרווה?

מוציאים את הביצים מהמקרר כשעתיים לפני הזמן שיהיו בטמפרטורת החדר.
מפרידים את הביצים לחלבונים וחלמונים.
את החלבונים שמים בקערת המיקסר ומתחילים להקציף.
מקציפים כחמש דקות ורק כשיש קצף לבן מתחילים להוסיף את הסוכר.
בפעימות קטנות שלוש ארבע פעמיים מוסיפים את כל הסוכר.
מוסיפים גם את סוכר הוניל ונותנים למיקסר לעבוד.
יהיה לכם בסוף קצף לבן אוורירי בטון! שלא יזוז.
בקערה של החלמונים, הצהובים, מוסיפים את השמן ומיץ התפוזים ומערבבים.
מוסיפים את הקמח ומערבבים לעיסה אחידה.
מתערובת החלבונים מעבירים שתי כפות לתערובת החלמונים ומערבבים שהתערובת תהייה סמיכה מעט.
את כל התערובת מעבירים לקערת המיקסר ומערבבים בתנועות עטיפה.
לא ממהרים אבל גם לא זוחלים.
משמנים את תבנית האפייה, יכולים לשים נייר מסביב (אני שכחתי לשים)
יוצקים את העוגה פנימה, שהבלילה תגיע עד לשלושת רבעי גובה כי העוגה תופחת.
לתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות ואני אפיתי בטורבו
אופים את העוגה כחמישים דקות.
מוציאים מהתנור נותנים לה לנוח קצת, מפזרים אבקת סוכר ומגישים.
עוגה חלום!

 

 

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

הרשם
התראה עבור
guest
0 תגובות
ישן ביותר
חדש ביותר המוצבעים ביותר
פידבק בתוך התגובה
צפה בכל התגובות

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים