להפריד את הביצים לחלמונים וחלבונים
להקציף את החלבונים עם חצי כוס סוכר ולהוסיף את סוכר הוניל
לאחר שהקצף תפח להוציא את החלבונים ולהעביר לצלחת אחרת
באותה קערת מיקסר להוסיף את החלמונים, חצי כוס סוכר, נטורינה ולהקציף
באותה קערה (כן-כן הקערה מלוכלכת בחלבונים אין שום בעיה תמשיכו לעבוד)
להקציף את התערובת עד שנעשית בלילה אחידה לעצור את המיקסר
להוסיף את מיץ הלימון, גרידת לימון, מים ושני סיבובים במיקסר, עוצרים
מוסיפים את הקמח ונותנים להכל להתערבל לאט לאט
עוצרים את פעולת המיקסר אוספים את הקמח שנשאר על הדפנות מכניסים לעיסה ועוד סיבוב במיקסר.
בשלב הזה מוסיפים את החלבונים שהקצפנו אבל בשלוש פעמים לא בבת אחת, המיקסר ממשיך לעבוד על מהירות איטית.
מוסיפים שליש חלבונים עוצרים נותנים למיקסר להסתובב לאט מוסיפים עוד פעם עד שהכל בתוך המיקסר.
משמנים תבנית ומעבירים את הבלילה לתבנית
לתנור שחומם מראש ל - 160 מעלות מכניסים את העוגה
אופים כארבעים עד חמישים דקות עד שהעוגה משחימה למעלה
בתוכה המירקם עדיין רך אני מזכירה
מכניסים קיסם לבדיקה, אם הוא יוצא יבש אבל מבריק אתם יכולים להוציא את העוגה
מוציאים את העוגה מהתנור, נותנים לה לעמוד בחוץ
אני שמרתי לילה במקרר ולמחרת הוצאתי וכל היום עמדה בחוץ - טעמה השתבח!
זאת עוגה ששומרים בחוץ כי היא רכה ונהדרת.