שמים בקערה את השוקולד והנטורינה וממיסים במיקרו
מערבבים את התערובת לבלילה אחידה
חותכים את החלבה לחתיכות קטנות
מוסיפים לתערובת השוקולד והנטורינה את החלבה ומערבבים היטב
מכניסים למיקרו ל30 שניות שהכל ימס ביחד ומערבבים היטב
מערבבים את החלב קוקוס עם הנס קפה והסוכר
שמים בקערה ומרטיבים את המצות, מרטיבים כל פעם מצה אחת
מעבירים את המצות למשטח עבודה
יוצקים מעט מהבלילה עם השוקולד ומשטחים על המצה
מרטיבים שוב מצה, נותנים לנוזלים לטפטף לקערה ומניחים על השוקולד
ככה מכינים את עוגת המצות, שכבה אחת על גבי השנייה
על השכבה האחרונה יוצקים את שארית השוקולד ומשטחים את השוקולד גם מסביב
מכניסים למקרר לפחות לשעה שהשוקולד יתקרר
אפשר לפזר מעל בוטנים גרוסים או סוכריות צבעוניות או קוקוס - מה שאתם אוהבים. חג שמח!