טובלים את הביסקוויטים קלות בחלב ומסדרים בתבנית
מקציפים במיקסר שמנת מתוקה עם כוס חלב ואינסטנט פודינג וניל לקצפת אחידה
כשהקצפת אחידה מוסיפים את הגבינה ומערבבים הכל ביחד לבלילה אחידה
מחלקים את הבלילה לשניים ומחצית מהכמות מכסים את שכבת הפתי בר
שוטפים תותים היטב, חותכים לקוביות מפזרים סוכר וניל על התותים ומחצית מהכמות מפזרים על הגבינה
מכסים את הקצפת והתותים בשכבת פתי בר נוספת טבולה בחלב
על השכבה את החצי השני של תערובת הקצפת והגבינה
מצפים בעוד שכבת תותים ומכסים בפתי בר
ממיסים שמנת מתוקה על האש, מכבים את האש מוסיפים את השוקולד מחכים כמה דקות
ומערבבים הכל ביחד לעיסה אחידה
מקררים קצת ויוצקים על העוגה.
השלב הכי קשה - מכניסים למקרר ומחכים לפחות שעתיים שהעוגה תתייצב.
אבל אז הביס שלכם יהיה מושלםםםם!