עוגת פתי בר עם תותים וקצפת, מתכון לעוגת ביסקוויטים משודרגת נהדרת בטעמה. כולם אוהבים עוגות ביסקוויטים ואני החלטתי לשדרג את העוגת הביסקוויטים הקלאסית, הזו עם המון תותים.
בואו לאינסטוש שלי – תראו בדיוק איך הכנתי
האינסטגרם של סוויטדולי
קל מאד להכין את העוגה והכנתי לכם סרטון איך בדיוק הכנתי את העוגה
ביום שישי הבן שלי אמר שהוא מפוצץ מהאוכל ואין לו כח לעוגה, תכיני לי אני אקח הביתה.
"לא לא אל תיקח היא ממש לא טעימה" צחק החתן שלי
התקשרתי לכלתי לשאול אם היא רוצה גם מהעוגה,
היא ביקשה שלא אשלח כי היא בדיאטה והיא מעדיפה לא לאכול.
אין בעיות, שלחתי רק לבן שלי. בערב הגיעה ההודעה.
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו12 כאן- מתכונים לווטצא'פ
אז כן, היא באמת נהדרת, שכבות של ביסקוויטים עם קצפת, גבינה ותותים, עם ציפוי שוקולד מעל – עוגה חלום!
אני השתמשתי בפתי בר בטעם שוקולד
לפני שפיזרתי את התותים פיזרתי עליהם סוכר וניל
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
אחרי שגמרתם להכין את העוגה
וליצוק את הגאנש, למקרר!
תנו לה שעתיים לפחות להתייצב,
כמה שיותר זמן התערובת תהייה יותר מוצקה
הטעמים יספגו והביס שלכם יהיה מושלם!
תראו את היופי של העוגה כשחותכים את פרוסות העוגה,
שרואים את הביסקוויטים הכהים
עם התותים הצבעוניים
עוד מתכונים לעוגות עם תותים תמצאו כאן
מתכונים עם תותים
שתי שכבות של ביסקוויטים,
עם שכבות של קרם ותותים בין כל שכבה,
מעל יצקתי גאנש שוקולד.
על העוגה למעלה פיזרתי חטיף שוקולד עם ביסקוויטים
שיהיה כי מעניין וטעים.
מבצע מוזל רק לסופהשבוע!
הסלייסר המקצועי הכיטוב שיש
נפתחה קבוצת פייסבוק למכירות.
ממחר מתחילות הגרלות ומחירי אדמה!
מוזמנים באהבה רק לוחצים כאן
אמהות ואבות קונים חכם
קלה להכנה ונהדרת,
היא תסחוט מחמאות
ותחוסל במהירות כמה שהיא טעימה.
שבת מלאה תותים ושוקולד אהובות ואהובים!
עוגת פתי בר עם תותים וקצפת
עוגת פתי בר עם תותים וקצפת
סוויט דוליIngredients
- 1 חבילת פתי בר בטעם שוקולד
- 1 כוס חלב
לקרם
- 500 גרם גבינה לבנה 5%
- חצי כוס סוכר
- 250 מל' שמנת מתוקה
- 1 שקית אינסטנט פודינג וניל
- 250 גרם תותים
- 1 שקית סוכר וניל
לגאנש שוקולד
- 250 מל' שמנת מתוקה
- 100 גרם שוקולד מריר
- 100 גרם שוקולד חלב
Instructions
- טובלים את הביסקוויטים קלות בחלב ומסדרים בתבנית
- מקציפים במיקסר שמנת מתוקה עם כוס חלב ואינסטנט פודינג וניל לקצפת אחידה
- כשהקצפת אחידה מוסיפים את הגבינה ומערבבים הכל ביחד לבלילה אחידה
- מחלקים את הבלילה לשניים ומחצית מהכמות מכסים את שכבת הפתי בר
- שוטפים תותים היטב, חותכים לקוביות מפזרים סוכר וניל על התותים ומחצית מהכמות מפזרים על הגבינה
- מכסים את הקצפת והתותים בשכבת פתי בר נוספת טבולה בחלב
- על השכבה את החצי השני של תערובת הקצפת והגבינה
- מצפים בעוד שכבת תותים ומכסים בפתי בר
- ממיסים שמנת מתוקה על האש, מכבים את האש מוסיפים את השוקולד מחכים כמה דקות
- ומערבבים הכל ביחד לעיסה אחידה
- מקררים קצת ויוצקים על העוגה.
- השלב הכי קשה - מכניסים למקרר ומחכים לפחות שעתיים שהעוגה תתייצב.
- אבל אז הביס שלכם יהיה מושלםםםם!