מקציפים את הביצים עם הסוכר לבלילה אחידה
מוסיפים את השמן ומערבבים
מוסיפים שמנת מתוקה ומערבבים.
מערבבים ביחד את כל החומרים היבשים
מוסיפים לבלילה ומערבבים היטב.
מוסיפים את השוקולד למריחה ומערבבים
מוסיפים מים רותחים ומערבבים
יוצקים את העוגה לתבנית אפייה
ומכניסים לתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות לכארבעים דקות
בזמן שהעוגה בתנור מכינים את הגאנש
שמים בסיר על האש את השמנת המתוקה ומרתיחים
כשהשמנת רתחה, מורידים מהאש ושמים שוקולד בתוכו
ותנים לשוקולד לנוח כעשר דקות ומערבבים הכל ביחד לעיסה שחורה וכהה.
כשהעוגה יוצאת מהתנור, מקררים אותה, ויוצקים על העוגה את גאנש השוקולד