שמים את הנטורינה כשהיא רכה במיקסר עם הסוכר, סוכר חום וסוכר וניל
נותנים למיקסר לעבוד ויש לנו עיסה אחידה בצבע כהה
מוסיפים את הביצים אחת אחרי השנייה והמיקסר ממשיך לעבוד ולערבל הכל
מפסיקים את פעולת המיקסר
מוסיפים לתערובת את הקמח עם אבקת אפייה ונותנים למיקסר לערבל את הכל ביחד
מפסיקים את פעולת המיקסר
שמים בכוס את הקפה, הקקאו והסוכר ויוצקים מים חמים ומערבבים
מוסיפים לתערובת 2-3 כפות מהקפה החם ומערבבים לתוך הבלילה
מחלקים את התערובת שבמיקסר לשניים
משמנים תבנית מפזרים סוכר על התבנית ומנערים את התבנית שהסוכר יצפה את התבנית
מעבירים מחצית מהכמות של הבצק לתבנית ומורחים את הבלילה על כל התבנית
לבלילה שנשארה בסיר מוסיפים את הכוס עם הקפה והקקאו ומערבבים היטב
מתקבלת עיסה כהה ודלילה וזה בסדר
יוצקים את העיסה על הבצק שמרחנו על העוגה ועם כפית מערבבים את הבלילה עם הנוזל כדי ליצור את פסי השיש שיהיו בעוגה
לתנור שחומם מרא/ש ל 180 מעלות והתנור חם, מכניסים את התבנית
אופים כ-40 דקות, תשימו לב שהעוגה לא תתייבש מדי זאת אומרת ברגע שיש חתכים למעלה סימן שהעוגה מוכנה
מוציאים, נותנים לה להתקרר מפזרים אבקת סוכר והללויה! יש לכם עוגה לשבת.