עוגת קפה שיש בחושה פרווה היא עוגה רכה, עסיסית, נ ה ד ר ת, שתהייה לכם מושלמת לשבת. עשר דקות עבודה, קל מאד להכין את העוגה בשיטת "סוויט דולי" שאין התברברויות ואין קשקושים, שמים הכל במיקסר והמיקסר עובד בשבילנו.
בואו לראות בדיוק איך הכנתי–
האינסטגרם של סוויטדולי
סרטון הדגמה מהיר תראו כאן
את העוגה שלנו הכנתי עם נטורינה בטעם חמאה של שימרית, שבאמת נותנת לעוגה מרקם נהדר והטעם פצצה! הכנתי לכם עוגת קפה שהיא בטעם עדין ונהדר. נתתי כבר לכולם לטעום והיא באמת מיוחדת במינה. הכנתי את העוגה במיקסר, שמים את המוצרים אחד אחרי השני, נותנים למיקסר לעבוד ויש לכם יופי של עוגה.
את טעם הקפה בעוגה מכינים עם קפה שמכינים בכוס. אחרי שמכינים את העוגה מוסיפים 2-3 כפות מהקפה לעוגה ומערבבים את כל העיסה. מחצית מהעיסה שמים בתבנית ואת החצי השני מערבבים עם הקפה. יוצקים את הקפה על העוגה ומערבבים הכל ביחד, מה שיוצר לנו עוגת שיש נהדרת.
רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ כל יום זו קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו83 כאן –מתכונים לווטצ'אפ
תראו איך יצאה גבוהה ונהדרת
עם הפסים של עוגת שיש בתוך העוגה
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
עוד מתכונים לעוגות בחושות תמצאו כאן
מתכונים לעוגות בחושות
עוגת קפה שיש בחושה פרווה – העוגה שלכם לשבת
קערה עמוקה 2.5 ליטר מאמייל
עוגת קפה שיש בחושה פרווה
הפוסט בשיתוף "שימרית"
עוגת קפה שיש בחושה פרווה
סוויט דוליIngredients
- 200 גרם נטורינה
- חצי כוס סןכר
- חצי כוס סוכר חום
- 2 שקיות סוכר וניל
- 4 ביצים
- 2 כוסות קמח רגיל
- 1 שקית אבקת אפייה
- 1 כוס מים רותחים
- 2 כפיות נס קפה מגורען
- 1 כף קקאו
- 1 כפית סוכר
- 2 כפות אבקת סוכר-לפיזור על העוגה
Instructions
- שמים את הנטורינה כשהיא רכה במיקסר עם הסוכר, סוכר חום וסוכר וניל
- נותנים למיקסר לעבוד ויש לנו עיסה אחידה בצבע כהה
- מוסיפים את הביצים אחת אחרי השנייה והמיקסר ממשיך לעבוד ולערבל הכל
- מפסיקים את פעולת המיקסר
- מוסיפים לתערובת את הקמח עם אבקת אפייה ונותנים למיקסר לערבל את הכל ביחד
- מפסיקים את פעולת המיקסר
- שמים בכוס את הקפה, הקקאו והסוכר ויוצקים מים חמים ומערבבים
- מוסיפים לתערובת 2-3 כפות מהקפה החם ומערבבים לתוך הבלילה
- מחלקים את התערובת שבמיקסר לשניים
- משמנים תבנית מפזרים סוכר על התבנית ומנערים את התבנית שהסוכר יצפה את התבנית
- מעבירים מחצית מהכמות של הבצק לתבנית ומורחים את הבלילה על כל התבנית
- לבלילה שנשארה בסיר מוסיפים את הכוס עם הקפה והקקאו ומערבבים היטב
- מתקבלת עיסה כהה ודלילה וזה בסדר
- יוצקים את העיסה על הבצק שמרחנו על העוגה ועם כפית מערבבים את הבלילה עם הנוזל כדי ליצור את פסי השיש שיהיו בעוגה
- לתנור שחומם מרא/ש ל 180 מעלות והתנור חם, מכניסים את התבנית
- אופים כ-40 דקות, תשימו לב שהעוגה לא תתייבש מדי זאת אומרת ברגע שיש חתכים למעלה סימן שהעוגה מוכנה
- מוציאים, נותנים לה להתקרר מפזרים אבקת סוכר והללויה! יש לכם עוגה לשבת.
אילנה נדב
תודה רבה אילנה ושבוע טוב