Go Back Email Link
עוגות ללא גלוטן

עוגת קצפת עם תותים ללא גלוטן

סוויט דולי
עוגת קצפת עם תותים ללא גלוטן, עוגה בחושה נמסה בפה
Prep Time 20 minutes
Cook Time 40 minutes
Total Time 1 hour
Course מתכונים לעוגות
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 4 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • 200 גרם שוקולד לבן
  • חצי כוס שמנת מתוקה - 125 מל
  • 1 קופסה אינסטנט פודינג וניל

לציפוי

  • 1 250 מל' שמנת מתוקה
  • חצי 125 מל שמנת מתוקה - מה שנשאר מהכנת העוגה
  • 1 כוס חלב
  • 1 קופסה אינסטנט פודינג וניל
  • לקישוט - תותים

Instructions
 

  • שמים בקערת מיקסר ביצים סוכר וסוכר וניל ומקציפים
  • נותנים למיקסר לעבוד כחמש עד שבע דקות לפחות על מהירות גבוהה עד שנוצרת בלילה בהירה ותפוחה
  • בזמן שהמיקסר עובד שמים במיקרו את השוקולד הלבן עם השמנת וממיסים
  • מערבבים את השוקולד לעיסה סמיכה ומקררים מעט
  • כשהבלילה תפוחה, מעבירים את השוקולד לבלילה
  • מוסיפים את האינטנט פודינג וניל ומערבבים הכל ביחד
  • די בעדינות שלא יהיה לנו מרק עד שהאבקה נעלמת
  • משמנים תבנית ויוצקים את העוגה לתבנית
  • לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את העוגה
  • אופים כארבעים דקות ואחרי 35 דקות בודקים שהעוגה לא משחימה יותר מדי
  • מוציאים ומקררים את העוגה.
  • להכנת הקרם נקציף את השמנת מתוקה עם חלב ואינסטנט פודינג וניל לקרם אוורירי
  • מקשטים את העוגה מוסיפים תותים, לא חייבים ונהנים מכל ביס.
Keyword עוגת קצפת עם תותים ללא גלוטן