שמים בקערת מיקסר ביצים סוכר וסוכר וניל ומקציפים
נותנים למיקסר לעבוד כחמש עד שבע דקות לפחות על מהירות גבוהה עד שנוצרת בלילה בהירה ותפוחה
בזמן שהמיקסר עובד שמים במיקרו את השוקולד הלבן עם השמנת וממיסים
מערבבים את השוקולד לעיסה סמיכה ומקררים מעט
כשהבלילה תפוחה, מעבירים את השוקולד לבלילה
מוסיפים את האינטנט פודינג וניל ומערבבים הכל ביחד
די בעדינות שלא יהיה לנו מרק עד שהאבקה נעלמת
משמנים תבנית ויוצקים את העוגה לתבנית
לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את העוגה
אופים כארבעים דקות ואחרי 35 דקות בודקים שהעוגה לא משחימה יותר מדי
מוציאים ומקררים את העוגה.
להכנת הקרם נקציף את השמנת מתוקה עם חלב ואינסטנט פודינג וניל לקרם אוורירי
מקשטים את העוגה מוסיפים תותים, לא חייבים ונהנים מכל ביס.