שמים בקערה את הביצים, סוכר וסוכר וניל ומקציפים לקצף בהיר ותפוח
מוסיפים את השמן ומערבבים הכל ביחד
מוסיפים פנימה שקית אינטסנט פודינג שוקולד
מוסיפים את הקמח מצות ומערבבים הכל ביחד
מוסיפים את אבקת האפיה, מים ומערבבים לעיסה אחידה
משמנים תבנית ויוצקים את הבלילה פנימה
לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את העוגה ואופים כחמישים דקות
מוציאים ומקררים
בינתיים מקציפים שמנת מתוקה עם אינסטנט פודינג וניל וכוס חלב לקצפת יציבה
כשהעוגה קרה מורחים עליה את הקרם
מכינים גאנש שוקולד
שמים בקערה שוקולד מריר ושמנת מתוקה ושמים במיקרו
מערבבים היטב עד לקבלת משחה שחורה
כשהקרם התקרר מעט יוצקים את הגאנש על העוגה ומכניסים למקרר לכמה שעות שהעוגה תתיצב
עוגת קרמוב כשרה לפסח טעימה עסיסית ונהדרת!