עוגת קרמבו לפסח, היא עוגה שאת התחתית שלה מכינים בקערה אחת כמו עוגה בחושה. קלה להכנה ונהדרת.
בואו לאינסטוש שלי – תראו בדיוק איך הכנתי
האינסטגרם של סוויטדולי
כמו שאמרתי, עוגה שמכינים בקערה אחת, מערבבים הכל ביחד ומכניסים לתנור. יצאה מהתנור גבוהה ונהדרת. היא שומרת על הגובה שלה אחרי שהיא מתקררת ונשארת רכה ועסיסית.
בלילה כבר הכנתי את העוגה, קצפת, שוקולד ותכננתי שבצהריים הילדים יבואו ויטעמו ממנה. שלא תטעו, אין לי סטודיו מיוחד לצילומים, אני מצלמת בתוך הבית, וככה העמדתי סט צילומים במהירות באמצע הסלון. אז נפתחה הדלת ואדם חזר מהגן מוקדם יותר. אדם התעקש להשתתף בצילומים וביקש שאצלם אותו עם העוגה. שאני אסרב? היידה קוקלו כנס לתמונה.
ככה נראית העוגה בשלמותה
עוגת קרמבו כשרה לפסח עם שלוש שכבות
שכבת עוגה, שכבת קצפת, שכבת גאנש
מיד פתחתי את הסרטונים שלי וצילמתי את אדם נהנה מהעוגה,
והוא טועם מהקרם, טועם מהשוקולד טועם מה..
ואיך הסיפור עם הבלון? זה סופו של כל בלון נכון?
אז הנה תראו מה קרה לעוגה
זה סופה של כל עוגה
קפצה מהצלחת כמו גדולה ובום. עפה על הרצפה.

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
כל המתכונים לעוגיות לפסח במקום אחד
עוגות ועוגיות לפסח
מזל שצילמתי לפני כן בשלמותה
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו75 כאן- מתכונים לווטצא'פ

החנות של דולי
עוד מתכונים לפסח תמצאו כאן
מתכונים לפסח
ושורה תחתונה, עפו עליה!
"אפשר עוד פרוסה מהעוגה?" זו המנגינה שאני הכי אוהבת לשמוע
וככה לאט אבל בטוח היא נגמרה.
וככה על הדרך תראו כמה הקטן בן השנתיים נהנה מהעוגה גם
עוגת קרמבו לפסח
עוגת קרמבו לפסח
סוויט דוליIngredients
- 3 ביצים
- 1 כוס סוכר
- חצי כוס שמן
- 1 שקית אינסטנט פודינג שוקולד
- 1 כוס קמח מצה
- 1 שקית אבקת אפייה
- רבע כוס מים
שכבת הקצפת
- 250 מל שמנת מתוקה
- 1 כוס חלב
- 1 שקית אינסטנט פודינג וניל
שכבת שוקולד גאנש
- 200 גרם שוקולד מריר
- 250 מל שמנת מתוקה
Instructions
- שמים בקערה את הביצים, סוכר וסוכר וניל ומקציפים לקצף בהיר ותפוח
- מוסיפים את השמן ומערבבים הכל ביחד
- מוסיפים פנימה שקית אינטסנט פודינג שוקולד
- מוסיפים את הקמח מצות ומערבבים הכל ביחד
- מוסיפים את אבקת האפיה, מים ומערבבים לעיסה אחידה
- משמנים תבנית ויוצקים את הבלילה פנימה
- לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את העוגה ואופים כחמישים דקות
- מוציאים ומקררים
- בינתיים מקציפים שמנת מתוקה עם אינסטנט פודינג וניל וכוס חלב לקצפת יציבה
- כשהעוגה קרה מורחים עליה את הקרם
- מכינים גאנש שוקולד
- שמים בקערה שוקולד מריר ושמנת מתוקה ושמים במיקרו
- מערבבים היטב עד לקבלת משחה שחורה
- כשהקרם התקרר מעט יוצקים את הגאנש על העוגה ומכניסים למקרר לכמה שעות שהעוגה תתיצב
- עוגת קרמוב כשרה לפסח טעימה עסיסית ונהדרת!
