מפרידים את הביצים לחלבונים וחלמונים
את החלבונים שמים בקערת המיקסר, מפעילים את המיקסר לשתי דקות
רק אחרי שהקצף בהיר ותפוח מוסיפים חצי כוס סוכר בשני פעמים
אחרי שהקצף שלנו בטון מעבירים את הקצף לקערה
מעבירים את החלמונים לקערת המיקסר עם חצי כוס סוכר
מפעילים את המיקסר לשתי דקות רצופות
כשהקרם בהיר ותפוח הבלילה שלנו מוכנה
מוסיפים חצי מכמות החלבונים לחלמונים ומערבבים בעדינות
מוסיפים עוד חצי כמות ומערבבים לעיסה אחידה
מחלקים את הכמות לשתיים
בקערה הראשונה מוסיפים חצי כוס קמח ומערבבים בעדינות
לוקחים תבנית תנור ומרפדים בנייר אפייה
משמנים את הנייר היטב ויוצקים את הבלילה הבהירה על התבנית
משטחים את הבלילה על כל התבנית
לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות בטורבו, מכניסים את התבנית
אופים שמונה דקות בדיוק! תשימו טיימר שלא יהיו טענות
בינתיים מוסיפים לקערה השנייה רבע כוס קקאו ומערבבים בעדינות הכל ביחד לבלילה אחידה
אחרי שמונה דקות, מוציאים את התבנית, לא מכבים את התנור
על שכבת הוניל יוצקים שכבת שוקולד ומכניסים לתנור לעוד שמונה דקות אפייה
אחרי שמונה דקות מוציאים ומקררים כחמש דקות את העוגה כדי שהידיים לא ישרפו
מגלגלים את העוגה עם נייר האפייה לרולדה ושמים בינתיים במקרר
מקציפים שמנת מתוקה עם חלב ואינסטנט פודינ וניל לקרם בהיר
מוציאים את העוגה מהמקרר, פותחים בזהירות וממלאים את הרולדה היטב, משאירים קצת מהקרם לציפוי העוגה מעל
אחרי שציפינו את העוגה, מגלגלים שוב לרולדה
מצפים את העוגה מעל עם הקצפת הנותרת מקשטים עם שוקולד ומכניסים למקרר לקירור
תנו לעוגה לעמוד שעה או שעתיים במקרר, הטעמים יספגו והיא תהייה מושלמת! בתיאבון