עוגת רולדה בשני צבעים עם קרם וניל נהדר הכנתי לכם עם סרטון הסבר שלב אחרי שלב שתוכלו לראות כאן
אחותי ואני מדברות מאה פעמים ביום ובשמונים אחוז מהמקרים יש לנו ויכוחים.
לפעמים הטונים עולים, לפעמים צוחקות בסוף, מסתבר שזו דרך חיינו.
השבוע היינו בדרך לאמא כשהתחלנו ויכוח בטונים גבוהים וכשהגענו היינו כל כך חמות שהיא אמרה לי
"תעשי מה שאת רוצה" עניתי "מצויין!" קמתי והלכתי.
לא ראינו אבל בחורה צפתה בטונים הגבוהים שלנו, וכנראה נבהלה מהצעקות.
אחרי כמה דקות ניגשה לאחותי ובגמגום אמרה לה: "את יודעת לפעמים יש ויכוחים במשפחה"
"על מה את מדברת?" שאלה אחותי לא מבינה
"נו, זה שאחותך הלכה"
"אבל היא פה" ענתה אחותי כי בדיוק נכנסתי לחדר, מנשקת את אמא, מנשקת את אחותי והבחורה הנבוכה הלכה.
אז אם תשמעו אותי ואת אחותי מתווכחות, אל תתרגשו, כי כמו שאנחנו צועקות, ככה אנחנו מתקררות, כי יש לנו רק אחת את השנייה ולא יעזור כלום, הדבק המשפחתי חזק מהכל.
אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון?
בואו לראות בדיוק איך הכנתי–
האינסטגרם של סוויטדולי
ככה בדיוק ברולדה – שני צבעים – ניגודים – אבל כל כך יפים!
עוגת רולדה עם שתי שכבות של בצק, שכבת וניל אותה אופים שמונה דקות בתנור – תשימו טיימר!! –
מוציאים את התבנית, יוצקים שכבת שוקולד ומחזירים לתנור לעוד שמונה דקות ואופים.
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ? קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו6 כאן- מתכונים לווטצא'פ
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
לאור בקשתכם, נפתחה קבוצת ווטצאפ מיוחדת
לדילים ומבצעי מכירות בלעדיים
רוצים להצטרף? לוחצים כאן2- סוויט של מוצרים
תראו את היפה שלנו על הצלחת
כמה שהיא יפה ככה היא טעימה!
המצעים שיעשו לכם שמח במיטה!
היא רכה, היא עסיסית, פשוט נפלאה!
תסתכלו בסרטון שלב אחרי שלב במדויק הסברתי איך הכנתי

מחפשים עוד מתכונים לעוגות?
מתכונים לעוגות
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
עוגת רולדה בשני צבעים
עוגת רולדה בשני צבעים
סוויט דוליIngredients
- 5 ביצים
- 1 כוס סוכר
- חצי כוס קמח תופח
- רבע כוס קקאו
לציפוי
- 250 מל שמנת מתוקה להקצפה
- 1 כוס חלב
- 1 שקית אינסטנט פודינג וניל
Instructions
- מפרידים את הביצים לחלבונים וחלמונים
- את החלבונים שמים בקערת המיקסר, מפעילים את המיקסר לשתי דקות
- רק אחרי שהקצף בהיר ותפוח מוסיפים חצי כוס סוכר בשני פעמים
- אחרי שהקצף שלנו בטון מעבירים את הקצף לקערה
- מעבירים את החלמונים לקערת המיקסר עם חצי כוס סוכר
- מפעילים את המיקסר לשתי דקות רצופות
- כשהקרם בהיר ותפוח הבלילה שלנו מוכנה
- מוסיפים חצי מכמות החלבונים לחלמונים ומערבבים בעדינות
- מוסיפים עוד חצי כמות ומערבבים לעיסה אחידה
- מחלקים את הכמות לשתיים
- בקערה הראשונה מוסיפים חצי כוס קמח ומערבבים בעדינות
- לוקחים תבנית תנור ומרפדים בנייר אפייה
- משמנים את הנייר היטב ויוצקים את הבלילה הבהירה על התבנית
- משטחים את הבלילה על כל התבנית
- לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות בטורבו, מכניסים את התבנית
- אופים שמונה דקות בדיוק! תשימו טיימר שלא יהיו טענות
- בינתיים מוסיפים לקערה השנייה רבע כוס קקאו ומערבבים בעדינות הכל ביחד לבלילה אחידה
- אחרי שמונה דקות, מוציאים את התבנית, לא מכבים את התנור
- על שכבת הוניל יוצקים שכבת שוקולד ומכניסים לתנור לעוד שמונה דקות אפייה
- אחרי שמונה דקות מוציאים ומקררים כחמש דקות את העוגה כדי שהידיים לא ישרפו
- מגלגלים את העוגה עם נייר האפייה לרולדה ושמים בינתיים במקרר
- מקציפים שמנת מתוקה עם חלב ואינסטנט פודינ וניל לקרם בהיר
- מוציאים את העוגה מהמקרר, פותחים בזהירות וממלאים את הרולדה היטב, משאירים קצת מהקרם לציפוי העוגה מעל
- אחרי שציפינו את העוגה, מגלגלים שוב לרולדה
- מצפים את העוגה מעל עם הקצפת הנותרת מקשטים עם שוקולד ומכניסים למקרר לקירור
- תנו לעוגה לעמוד שעה או שעתיים במקרר, הטעמים יספגו והיא תהייה מושלמת! בתיאבון
