בסיר שנחמם על האש נשים כוס חלב, שוקולד מריר, חצי כוס סוכר בלבד,סוכר וניל ואת הקקאו
מבשלים את הכל על אש קטנה לאט לאט שהתערובת תימס
כשהתערובת נמסה, מוסיפים חמאה ומערבבים הכל ביחד
נותנים לתערובת להתקרר מעט ומוסיפים את החלמונים במהירות לתערובת אחידה,
מוסיפים את הברנדי ומערבבים
מוסיפים את הקמח לתערובת השוקולד ומערבבים לבלילה אחידה, שמים בצד בינתיים
מפרידים את הביצים לחלבונים וחלמונים
את החלבונים מעבירים לקערת מיקסר ומתחילים להקציף לאט
מקציפים כחמש דקות עד שהקצף יציב
מוסיפים כוס וחצי סוכר בשלוש-ארבע פעמים עד שהקצף שלנו נהפך לקצף יציב
כשהקצף יציב מעבירים 2 כפות עמוסות מהקצף לתערובת השוקולד ומערבבים
מוסיפים מחצית מתערובת השוקולד לתערובת החלבונים ומערבבים בתנועות קלות
מוסיפים את כל השוקולד ומערבבים הכל ביחד בתנועת עטיפה
משמנים תבנית ושמים מסביב נייר אפייה כי העוגה תופחת
מכניסים לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות ואופים כארבעים דקות
מוציאים את העוגה ומקררים
מקצפים שמנת מתוקה עם 2 כפות אינסטנט פודינג וניל לקצף יציב
מקשטים את העוגה
מוסיפים תותים ואוכמניות ויש לכם עוגה חלום!