שמים במיקסר את הנטורינה רכה עם הסוכר והביצים ומקציפים
מקציפים כחמש דקות, מערבבים היטב הכל
מוסיפים את השמנת המתוקה ומערבלים הכל ביחד
מוסיפים את מחית הפררו ומערבלים
מערבבים ביחד את הקמח והקקאו ומעבירים לקערה ומערבבים
מוסיפים את המים הרותחים. ומערבבים היטב
לתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות מכניסים את תבנית האפייה
אופים כחמישים דקות עד שמכניסים קיסם רואים שהוא יבש ומוציאים את העוגה מהתנור.
מכינים את רוטב הגאנש, יוצקים על העוגה
אפשר לשמור מהרוטב, וכשמגישים את העוגה ליצוק על כולה רוטב זה פשוט חלום!
מעל מפזרים מעט גרגרי פייטה שהם שילוב מושלם לעוגה.
עוגה מושלמת לשבת