Go Back Email Link
עוגת שוקולד פררו רושה בחושה

עוגת שוקולד פררו רושה בחושה

סוויט דולי
עוגת שוקולד פררו רושה בחושה קלה להכנה
Prep Time 10 minutes
Cook Time 50 minutes
Total Time 1 hour
Course מתכונים לעוגות שוקולד
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 200 גרם נטורינה
  • 1 כוס סוכר
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • 3 ביצים
  • 250 מל שמנת מתוקה
  • 1 כוס מחית פררו רושה
  • 1 כוס קקאו
  • 2 כוסות קמח
  • 2 כפיות אבקת אפייה
  • 1 כוס מים רותחים

לציפוי גאנש שוקולד

  • 250 מל שמנת מתוקה
  • 100 גרם שוקולד מריר

לציפוי מעל

  • 2 כפות גרגרי פייטה להשיג בחנויות אפייה

Instructions
 

  • שמים במיקסר את הנטורינה רכה עם הסוכר והביצים ומקציפים
  • מקציפים כחמש דקות, מערבבים היטב הכל
  • מוסיפים את השמנת המתוקה ומערבלים הכל ביחד
  • מוסיפים את מחית הפררו ומערבלים
  • מערבבים ביחד את הקמח והקקאו ומעבירים לקערה ומערבבים
  • מוסיפים את המים הרותחים. ומערבבים היטב
  • לתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות מכניסים את תבנית האפייה
  • אופים כחמישים דקות עד שמכניסים קיסם רואים שהוא יבש ומוציאים את העוגה מהתנור.
  • מכינים את רוטב הגאנש, יוצקים על העוגה
  • אפשר לשמור מהרוטב, וכשמגישים את העוגה ליצוק על כולה רוטב זה פשוט חלום!
  • מעל מפזרים מעט גרגרי פייטה שהם שילוב מושלם לעוגה.
  • עוגה מושלמת לשבת
Keyword עוגת שוקולד פררו רושה בחושה