מתכונים
סוויטשופ
בונבונים
עוגת שוקולד פררו רושה בחושה

תכינו את העוגה בזמן שהאנשים אוכלים ותגישו בסוף הארוחה חמה. שוס!!

שתף
הדפסה
עוגת שוקולד פררו רושה בחושה
מה צריך
200 גרם נטורינה – בטמפרטורת החדר
1 כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל
3 ביצים
1 שמנת מתוקה
1 כוס מחית פררו רושה – להשיג בחנויות אפייה
1 כוס קקאו
2 כוסות קמח תופח
1 כוס מים רותחים

לציפוי – גאנש שוקולד

200 גרם שוקולד
1 שמנת מתוקה
סוויט טיפ

הכמות מתאימה ל-2 תבניות אינגליש קייק
או תבנית 24

מה צריך
200 גרם נטורינה – בטמפרטורת החדר
1 כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל
3 ביצים
1 שמנת מתוקה
1 כוס מחית פררו רושה – להשיג בחנויות אפייה
1 כוס קקאו
2 כוסות קמח תופח
1 כוס מים רותחים

לציפוי – גאנש שוקולד

200 גרם שוקולד
1 שמנת מתוקה
סוויט טיפ

הכמות מתאימה ל-2 תבניות אינגליש קייק
או תבנית 24

עוגת שוקולד פררו רושה בחושה

עוגת שוקולד פררו רושה בחושה הכנתי שיהיה לקפה של אחרי צהריים.
זה היה ביום שישי ובגלל שלא הספקתי עם כל הבישולים,
בזמן שהילדים עוד אכלו את ארוחת הצהריים,
הכנסתי אותה לתנור. כן, גם אני לא מספיקה תמיד הכל
ושאלוהים יעזור לי כן, אני לא מושלמת.
העניין הוא כשהיא יצאה מהתנור,
שפכתי עליה את הגאנש ולפני שהספקתי להגיד
הלו חכו רגע וכו' עם כפית התחילו לחסל את העוגה.
שתדעו, שבוע אחרי זה חיכיתי במיוחד שיגיעו
ורק אז הכנתי את העוגה לתנור והריטואל של חיסול העוגה עבד שוב.

אז יש לי בשבילכם טריק היסטרי.
תכינו את הגאנש מראש.
תכניסו את העוגה כחצי שעה לפני סוף הארוחה שלכם,
הבית יתמלא ריחות, ובסוף הארוחה תגישו לשולחן
עוגת שוקולד חמה ועליה תצקו את גאנש השוקולד.
כן, בוודאות כולם יהיו מרוצים.

עוגת שוקולד פררו רושה בחושה

על גאנש השוקולד פיזרתי
גרגרי פייטה שנמכרים בכל חנויות האפייה
והם דומים בטעמם לגרגרים שנמצאים בעוגת הפררו.
לא חייבים, אפשר.עוגת שוקולד פררו רושה בחושה

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
רק ללחוץ כאן
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

עוד מתכונים לעוגות בחושות לחצו כאן
עוגות בחושות

ואם אתם מעוניינים להצטרף
רק ללחוץ כאן – ווטצאפ למתכונים

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים רק ללחוץ כאן אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי עוד מתכונים לעוגות בחושות לחצו כאן עוגות בחושות ואם אתם מעוניינים להצטרף רק ללחוץ כאן – ווטצאפ למתכונים רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל? רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

עוגת שוקולד פררו רושה בחושה


 

סוויט טיפ:
הכמות מתאימה ל-2 תבניות אינגליש קייק
או תבנית 24
אם יש לכם אפשרות להכין את העוגה ממש סמוך להגעת האנשים,
להגיש להם עוגה חמה עם הרוטב
או-אה איזה מחמאות תקבלו!
מה צריך בשביל עוגת שוקולד פררו רושה?
200 גרם נטורינה – בטמפרטורת החדר
1 כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל
3 ביצים
1 שמנת מתוקה
1 כוס מחית פררו רושה – להשיג בחנויות אפייה
1 כוס קקאו
2 כוסות קמח תופח
1 כוס מים רותחים

לציפוי – גאנש שוקולד

200 גרם שוקולד
1 שמנת מתוקה
מכינים גאנש שוקולד:
שמים בסיר שמנת מתוקה ומביאים לרתיחה.
מכבים את האש, מוסיפים את השוקולד ומחכים כעשר דקות.
מערבבים עד לקבלת עיסה כהה, ניתן לשמור במקרר.
לעיטור:
מעט גרגרי פייטה – מוכרים בחנויות אפייה.
איך מכינים  עוגת שוקולד פררו רושה?

שמים במיקסר את הנטורינה רכה עם הסוכר והביצים ומקציפים.
מקציפים כחמש דקות, מערבבים היטב הכל.
מוסיפים את השמנת המתוקה ומערבלים הכל ביחד.
מוסיפים את מחית הפררו ומערבלים.
מערבבים ביחד את הקמח והקקאו ומעבירים לקערה ומערבבים.
מוסיפים את המים הרותחים. ומערבבים היטב.
לנור שחומם מראש ל – 180 מעלות מכניסים את תבנית האפייה.
אופים כחמישים דקות עד שמכניסים קיסם רואים שהוא יבש
ומוציאים את העוגה מהתנור.
מכינים את רוטב הגאנש, יוצקים על העוגה.
אפשר לשמור מהרוטב, וכשמגישים את העוגה ליצוק על כולה רוטב זה פשוט חלום!
מעל מפזרים מעט גרגרי פייטה שהם שילוב מושלם לעוגה.
עוגה מושלמת לשבת!

אצל חברתי דפנה מהבלוג מתנות קטנות תוכלו למצוא עוגת שוקולד פרווה ללא גלוטן

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

תגובות פייסבוק

עוד דברים טובים מהסוויט

המתכון נשמר
במחברת המתכונים
רוצים לקבל מתכונים טעימים ושווים ישר למייל?