פותחים את חבילת הבצק ומרדדים את הבצק שיהיה דק דק
מורחים את הבצק עם ממרח השוקולד
מפרקים את הקרמבו ביסקוויטים לחוד, קרמבו לחוד
את הביסקוויטים קוצצים לפירורים
מפזרים את פירורי הביסקוויטים על הבצק
מניחים שלושה קרמבו בשכיבה ומגלגלים את הבצק עד החצי
חותכים את גלגל הבצק לאורכו
חותכים לשלוש פרוסות את הבצק עם הקרמבו
את החלק התחתון מהדקים קלות ומניחים את שושנת הקרמבו עם החלק הפתוח כלפי מעלה בתבנית
יוצרים עיגול של שושני קרמבו
על החצי השני של הבצק משכיבים את שלושת הקרמבו הנוספים, מגלגלים את הבצק
ושוב חותכים פרוסות ומניחים את הקרמבו בתבנית
אפשר למרוח ביצה טרופה על הבצק כדי שהבצק יהיה יותר שחום. עשיתי פעם עם פעם בלי, הכל טעים.
לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות מכניסים את התבנית
אופים את העוגה שלנו כעשר דקות, עד שהבצק ישחים קצת ומוציאים
עושים פו-פו עם הפה לא מתאפקים וישר מתחילים לאכול. חג שמח!