עוגת שושני קרמבו בעשר דקות מכינים משלושה מצרכים בלבד, עשר דקות בתנור ויש לכם ואו של עוגה. עוגה שמתאימה לאירוח בחנוכה להדלקת נרות והאורחים שלכם ילקקו את האצבעות. עוגה מיוחדת במינה, מתוקה ונפלאה, שתעזור לנו להשכיח את הימים הלא פשוטים שעוברים עלינו. חלק מהחטופים חזרו אבל אנחנו מחכים שכולם יחזרו ואמן שכל החיילים יחזרו הביתה בשלום. השוס של העוגה, קלות ההכנה שלה שהיא פשוט שערורייתית, כי ממלאים את הבצק עם שוקולד וקרמבו, מה שיוצר עוגה נפלאה.
בואו לראות בדיוק איך הכנתי–
האינסטגרם של סוויטדולי
את העוגה הכנתי עם בצק פיצה של שימרית, שכל כך מתאים להכנת העוגה הזו, כי אופים את העוגה כעשר דקות בתנור – וזהו היא מוכנה. את בצק הפיצה של שימרית ניתן למצוא במקררים ולא במקפיא, ככה שאפשר לשמור תמיד במקרר.
מוציאים את הבצק, מורחים שוקולד, מפזרים את פירורי הביסקוויטים, מוסיפים קרמבו ומגלגלים. מכניסים לתנור – עשר דקות ובום! יש לכם עוגה נפלאה להגשה.

ביום ההכנה קראתי לילדים לבוא לטעום. אני לא יודעת איך זה אצלכם, אצלי תמיד עולה נושא הקלוריות והמשקל וכו' וכו'. אמרתי לילדה לטעום.
הילדה לקחה ביס. "אמא! מה זה הטעים הזה?? אוי זה יותר מדי טעים!" שכבת השוקולד עם הביסקוויטים, והמרנג של הקרמבו שנמס בפה – מתערבבים ביחד בעוגה הנהדרת הזו.
העוגה יוצאת מתנור, שתיים-שלוש-שגר! עושים פו-פו וישר מתחילים בחיסול ממוקד והוא שווה כל ביס!

תשימו את הקרמבו במקרר לפני, יותר קל לעבוד עם הקרמבו כשהוא קר.
ביס תענוגות! המרנג שנמס, השוקולד – יוצרים ואו.
אמרתי לכם, תענוג של עוגה בעשר דקות

עוד מתכונים לחנוכה תמצאו כאן
מתכונים לחנוכה
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל


הקוצץ המושלם לכל מטבח במבצע מיוחד לכבוד החג!
אחת העוגות הקלות להכנה והטעימות ביותר שתכינו
עוגת שושני קרמבו נפלאה בטעמה

עוגת שושני קרמבו בעשר דקות
הפוסט בשיתוף "שימרית"

עוגת שושני קרמבו בעשר דקות
סוויט דוליIngredients
- 1 חבילת בצק פיצה שימרית
- 5 כפות ממרח שוקולד
- 6 קרמבו
Instructions
- פותחים את חבילת הבצק ומרדדים את הבצק שיהיה דק דק
- מורחים את הבצק עם ממרח השוקולד
- מפרקים את הקרמבו ביסקוויטים לחוד, קרמבו לחוד
- את הביסקוויטים קוצצים לפירורים
- מפזרים את פירורי הביסקוויטים על הבצק
- מניחים שלושה קרמבו בשכיבה ומגלגלים את הבצק עד החצי
- חותכים את גלגל הבצק לאורכו
- חותכים לשלוש פרוסות את הבצק עם הקרמבו
- את החלק התחתון מהדקים קלות ומניחים את שושנת הקרמבו עם החלק הפתוח כלפי מעלה בתבנית
- יוצרים עיגול של שושני קרמבו
- על החצי השני של הבצק משכיבים את שלושת הקרמבו הנוספים, מגלגלים את הבצק
- ושוב חותכים פרוסות ומניחים את הקרמבו בתבנית
- אפשר למרוח ביצה טרופה על הבצק כדי שהבצק יהיה יותר שחום. עשיתי פעם עם פעם בלי, הכל טעים.
- לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות מכניסים את התבנית
- אופים את העוגה שלנו כעשר דקות, עד שהבצק ישחים קצת ומוציאים
- עושים פו-פו עם הפה לא מתאפקים וישר מתחילים לאכול. חג שמח!