שמים בקערה את הביצים הסוכר והסוכר וניל ומקציפים לקצף תפוח
מורידים מהנטורינה כף שתשמש להמסה עם השוקולד מריר
מוסיפים את הנטורינה הרכה לתערובת ומערבבים
מוסיפים את מיץ התפוזים ומערבבים
מוסיפים את הקמח ומערבבים
ממיסים במיקרו את השוקולד המריר עם הנטורינה
מערבבים למשחה אחידה
מורידים מהבלילה 3-4 כפות ומערבבים עם השוקולד המריר
משמנים תבנית אפייה
יוצקים את כל הבלילה הבהירה לתבנית
מוסיפים את העיסה של השוקולד המריר ומערבבים לאט ליצירת צורות
לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את העוגה
אופים כארבעים דקות מוציאים ומקררים
בוזקים אבקת סוכר, לא מתאפקים, חותכים חתיכה ואומרים בחיי נוסטלגיה.