מתכונים
סוויטשופ
בונבונים
עוגת שיש בטעם של פעם

עוגת שיש בטעם של פעם, רכה נימוחה וכל כך טעימה!

שתף
הדפסה
עוגת שיש בטעם של פעם
מה צריך

3 ביצים
1 כוס סוכר
100 גרם נטורינה
1 שקית סוכר וניל
1 כוס מיץ תפוזים
2 כוסות קמח תופח
100 גרם שוקולד מריר

סוויט טיפ

תבנית 24

מה צריך

3 ביצים
1 כוס סוכר
100 גרם נטורינה
1 שקית סוכר וניל
1 כוס מיץ תפוזים
2 כוסות קמח תופח
100 גרם שוקולד מריר

סוויט טיפ

תבנית 24

עוגת שיש בטעם של פעם

עוגת שיש בטעם של פעם היא עוגה בחושה פרווה, שתתאים לכם בול ליד הקפה או התה בסוףהשבוע.

עוגת שיש היא עוגה המשלבות שני צבעים בעוגה ויוצרת דוגמאות בתוך העוגה.

עוגה נוסטלגית ונפלאה בטעמה. הטריק ההיסטרי הפעם הלכתי על עוגה בחושה והיא יצאה מושלמת!

תראו כמה רכה ואוורירית יצאה
נפלאה!

עוגת שיש בטעם של פעם

אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון?
בואו תראו איך הכנתי את העוגה
בואו לכאן – האינסטגרם של סוויטדולי

 

כדי שהעוגה תהייה פרווה
הכנתי אותה עם נטורינה
תחליף לחמאה או מרגרינה על בסיס צמחי
ככה שהעוגה תתאים לכם לקינוח של כל ארוחה

עוגת שיש בטעם של פעם

 

 

רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ? קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו כאן 41 – מתכונים לווטצא'פ

 

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי

 

להכנת השוקולד השתמשתי בשוקולד מריר
המסתי במיקרו וערבבתי עם חלק מתערובת העיסה
זה מה שיצר את שרטוטי השוקולד בעיסה.
העברתי את כל הבלילה לתבנית
את השוקולד הוספתי בחוץ ושיחקתי עם מרית
לערבוב הבלילה
וליצירת הפסים היפים בעוגה

עוגת שיש בטעם של פעם

 

 

התבנית שאיתה הכנתי את העוגה
עכשיו במבצע בסוויט דולי

תבנית אפייה קלאסיק 10X24X24 ס"מ יציקה מאלומיניום Naama
99 ₪

עוד המון מתכונים לעוגיות תמצאו כאן
מתכונים לעוגיות

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

 

עוד מתכונים לעוגת פרווה תמצאו כאן
מתכונים לעוגות וקינוחים פרווה

היא ממש נהדרת

עוגת שיש בטעם של פעם

עוגת שיש בטעם של פעם

 


עוגת שיש בטעם של פעם

עוגת שיש בטעם של פעם

סוויט דולי
עוגת שיש בטעם של פעם, עוגה פרווה נוסטלגית
זמן הכנה 20 דקות
זמן בישול/אפייה 40 דקות
זמן כולל 1 שעות
סוג מנה מתכונים לעוגות בחושות
מטבח מטבח ישראלי

מה צריך
  

  • 3 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • 100 גרם נטורינה
  • 2 כוסות קמח תופח
  • 100 גרם שוקולד מריר

איך מכינים
 

  • שמים בקערה את הביצים הסוכר והסוכר וניל ומקציפים לקצף תפוח
  • מורידים מהנטורינה כף שתשמש להמסה עם השוקולד מריר
  • מוסיפים את הנטורינה הרכה לתערובת ומערבבים
  • מוסיפים את מיץ התפוזים ומערבבים
  • מוסיפים את הקמח ומערבבים
  • ממיסים במיקרו את השוקולד המריר עם הנטורינה
  • מערבבים למשחה אחידה
  • מורידים מהבלילה 3-4 כפות ומערבבים עם השוקולד המריר
  • משמנים תבנית אפייה
  • יוצקים את כל הבלילה הבהירה לתבנית
  • מוסיפים את העיסה של השוקולד המריר ומערבבים לאט ליצירת צורות
  • לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את העוגה
  • אופים כארבעים דקות מוציאים ומקררים
  • בוזקים אבקת סוכר, לא מתאפקים, חותכים חתיכה ואומרים בחיי נוסטלגיה.
Keyword עוגת שיש בטעם של פעם

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

תגובות פייסבוק

עוד דברים טובים מהסוויט

המתכון נשמר
במחברת המתכונים
רוצים לקבל מתכונים טעימים ושווים ישר למייל?