עוגת שיש בטעם של פעם היא עוגה בחושה פרווה, שתתאים לכם בול ליד הקפה או התה בסוףהשבוע.
עוגת שיש היא עוגה המשלבות שני צבעים בעוגה ויוצרת דוגמאות בתוך העוגה.
עוגה נוסטלגית ונפלאה בטעמה. הטריק ההיסטרי הפעם הלכתי על עוגה בחושה והיא יצאה מושלמת!
תראו כמה רכה ואוורירית יצאה
נפלאה!
אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון?
בואו תראו איך הכנתי את העוגה
בואו לכאן – האינסטגרם של סוויטדולי
כדי שהעוגה תהייה פרווה
הכנתי אותה עם נטורינה
תחליף לחמאה או מרגרינה על בסיס צמחי
ככה שהעוגה תתאים לכם לקינוח של כל ארוחה
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ? קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו כאן 41 – מתכונים לווטצא'פ
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
להכנת השוקולד השתמשתי בשוקולד מריר
המסתי במיקרו וערבבתי עם חלק מתערובת העיסה
זה מה שיצר את שרטוטי השוקולד בעיסה.
העברתי את כל הבלילה לתבנית
את השוקולד הוספתי בחוץ ושיחקתי עם מרית
לערבוב הבלילה
וליצירת הפסים היפים בעוגה
התבנית שאיתה הכנתי את העוגה
עכשיו במבצע בסוויט דולי
עוד המון מתכונים לעוגות תמצאו כאן
מתכונים לעוגות
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
עוד מתכונים לעוגת פרווה תמצאו כאן
מתכונים לעוגות וקינוחים פרווה
היא ממש נהדרת
עוגת שיש בטעם של פעם
עוגת שיש בטעם של פעם
סוויט דוליIngredients
- 3 ביצים
- 1 כוס סוכר
- 1 שקית סוכר וניל
- 1 כוס מיץ תפוזים
- 100 גרם נטורינה
- 2 כוסות קמח תופח
- 100 גרם שוקולד מריר
Instructions
- שמים בקערה את הביצים הסוכר והסוכר וניל ומקציפים לקצף תפוח
- מורידים מהנטורינה כף שתשמש להמסה עם השוקולד מריר
- מוסיפים את הנטורינה הרכה לתערובת ומערבבים
- מוסיפים את מיץ התפוזים ומערבבים
- מוסיפים את הקמח ומערבבים
- ממיסים במיקרו את השוקולד המריר עם הנטורינה
- מערבבים למשחה אחידה
- מורידים מהבלילה 3-4 כפות ומערבבים עם השוקולד המריר
- משמנים תבנית אפייה
- יוצקים את כל הבלילה הבהירה לתבנית
- מוסיפים את העיסה של השוקולד המריר ומערבבים לאט ליצירת צורות
- לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את העוגה
- אופים כארבעים דקות מוציאים ומקררים
- בוזקים אבקת סוכר, לא מתאפקים, חותכים חתיכה ואומרים בחיי נוסטלגיה.