מפרידים את הביצים ואת החלבונים שמים בתבנית הקצפה
את החלמונים בתבנית אחרת
מתחילים להקציף את החלבונים ונותנים למיקסר לעבוד כחמש דקות עד שהקצף נעשה יציב וחזק
רק אז בשלוש פעמים מוסיפים את הסוכר כל פעם קצת
מוסיפים גם את הסוכר וניל ומקציפים לקצף בהיר
את החלמונים מערבבים עם שמן ועם החלב לבלילה אחידה
כשהקצף של החלבונים מוכן מוסיפים מעט מהקצף לקערת הצהובים ומערבבים מעט כדי לעבות את הנוזלים של החלמונים
מעבירים את החלמונים לקערת החלבונים ומערבבים הכל ביחד בתנועות עטיפה מה שנקרא
לא לערבב כמו מרק מהר, גם לא לאט אבל לערבב
כשהקרם נצבע צהוב להוסיף את הקמח ולערבב הכל ביחד לתערובת אחידה
לקחת מלמטה את כל הבלילה כדי שהקמח יתערבב היטב עם כל הביצים
משמנים תבנית ומרפדים אותה בנייר עטיפה מהצדדים
יוצקים את הבלילה לתבנית
לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את העוגה, אני אפיתי בטורבו
אופים כחמישים דקות עד שהעוגה יציבה מוציאים מהתנור ומקררים
כשהעוגה קרה חוצים אותה לאמצע
מקציפים את השמנת המתוקה עם החלב והאינסטנט פודינג לקצפת יציבה
מצפים במחצית מכמות הקצפת את העוגה, פורסים תותים ומפזרים על העוגה
על התותים מפזרים סוכר וניל
מניחים על התותים את החצי השני של העוגה
מצפים עם הקצפת הנותרת ומקשטים עם תותים ולמקרר לשעתיים שתספוג טעמים
ואי כמה שאתם תהנו ממנה. שבת שלום!