Go Back
Email Link
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
עוגת תפוזים ושקדים עם סירופ
סוויט דולי
עוגת תפוזים ושקדים עם סירופ שמרטיב את העוגה ועושה אותה חלום. עוגה בחושה פרווה
Print Recipe
Pin Recipe
Prep Time
20
minutes
mins
Cook Time
50
minutes
mins
Total Time
1
hour
hr
10
minutes
mins
Course
עוגת תפוזים ושקדים עם סירופ
Cuisine
בישול ישראלי
Ingredients
3
ביצים
1
כוס
סוכר
2
שקיות
סוכר וניל
200
גרם
נטורינה – בטמפרטורת החדר, ממש רכה
200
גרם
שקדים טחונים
1
כוס
מיץ תפוזים
1
כוס
קמח תופח
לסירופ
1
כוס
מיץ תפוזים
2
שקיות
סוכר וניל
Instructions
שמים במיקסר את הביצים, נטורינה, הסוכר, סוכר וניל ומקציפים לפחות חמש דקותל קצף בהיר ותפוח.
מוסיפים מיץ התפוזים ומערבבים.
מערבבים את הקמח והשקדים ביחד ומוסיפים לתערובת
מערבבים לבלילה אחידה.
מעבירים את העוגה לתבנית אפייה.
בתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות מכניסים את העוגה, אופים כחמישים דקות עד שהעוגה משחימה.
בינתיים מכינים את סירופ התפוזים. בסיר קטן מרתיחים מיץ תפוזים עם סוכר וניל, לאחר שהנוזל רתח, מבשלים עוד כחמש דקות וסוגרים את האש.
כשהעוגה יוצאת מהתנור והיא חמה, עם כף מרטיבים את כל העוגה בסירופ התפוזים.
עוגה חמה – סירופ קר.
בוזקים מעל אבקת סוכר.
עוגה חלומית!!
סוויט טיפ:
הכמות מתאימה לתבנית אינגליש קייק או תבנית 24
Keyword
עוגות