עוגת תפוזים ושקדים עם סירופ היא עוגה חלום!
עוגת תפוזים ושקדים פרווה, עם המון סירופ תפוזים, היא רכה והסירופ שמרטיב אותה עושה אותה חלומית.
כל ביס ממנה חלום.
השבוע עמדנו ללכת לאיזה אירוע ובעלי יצא מהחדר עם חולצה מזעזעת. אנחנו נשואים לא יום-ולא יומיים ובדרך כלל לבחור טעם טוב, נו ברור, בחר בי, אבל הפעם קלטתי שהבחור בכלל לא מבין שהחולצה נוראית.
אם הייתי רוצה לריב הייתי ישר אומרת לו
":מהזה החולצה המזעזעת הזאת שלבשת?"
ומפה זה רק יכול להתדרדר אבל למדתי גם אני שיעור או שניים בחיים.
עם חיוך מתוק כמו דבש שאלתי אותו
"תגיד, אתה חושב שאני אוהבת אותך?"
הבחור הסתכל עלי מבין שתכף הוא נופל בבור אבל מצד שני הוא לא מבין את עומק הבור.
"מה פירוש חושב? בטוח!"
"או יופי, אז אם אגיד לך שהחולצה נראית נוראית עליך, נכון שתבין שאני אומרת את זה מאהבה?"
זהו. לא משנה ההמשך, החולצה ירדה מהבחור.
עוגת תפוזים ושקדים עם סירופ גם נראית פצצה וגם נטעמת אש!!
יואו יואו איזו הצלחה היתה לי עם העוגה הזו.
היא באמת אחת הטובות. אוח אתם תהנו!
לרכישה
מארז להכנות טורטיה אכילה בתנור

רוצים לקנות 4 קערות להכנת טורטיה בהנחה? בבקשה
אם אתם מעוניינים לקבל מתכונים בווטצ'אפ
בואו13 – לחצו כאן – קבוצת ווטצ'אפ למתכונים
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
עוד מתכונים לעוגות בחושות לחצו כאן
עוגות בחושות
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
עוגת תפוזים ושקדים עם סירופ
עוגת תפוזים ושקדים עם סירופ
סוויט דוליIngredients
- 3 ביצים
- 1 כוס סוכר
- 2 שקיות סוכר וניל
- 200 גרם נטורינה – בטמפרטורת החדר, ממש רכה
- 200 גרם שקדים טחונים
- 1 כוס מיץ תפוזים
- 1 כוס קמח תופח
לסירופ
- 1 כוס מיץ תפוזים
- 2 שקיות סוכר וניל
Instructions
- שמים במיקסר את הביצים, נטורינה, הסוכר, סוכר וניל ומקציפים לפחות חמש דקותל קצף בהיר ותפוח.
- מוסיפים מיץ התפוזים ומערבבים.
- מערבבים את הקמח והשקדים ביחד ומוסיפים לתערובתמערבבים לבלילה אחידה.
- מעבירים את העוגה לתבנית אפייה.בתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות מכניסים את העוגה, אופים כחמישים דקות עד שהעוגה משחימה.
- בינתיים מכינים את סירופ התפוזים. בסיר קטן מרתיחים מיץ תפוזים עם סוכר וניל, לאחר שהנוזל רתח, מבשלים עוד כחמש דקות וסוגרים את האש.
- כשהעוגה יוצאת מהתנור והיא חמה, עם כף מרטיבים את כל העוגה בסירופ התפוזים.עוגה חמה – סירופ קר.
- בוזקים מעל אבקת סוכר.
- עוגה חלומית!!
סוויט טיפ:
- הכמות מתאימה לתבנית אינגליש קייק או תבנית 24
סוויט טיפ:
הכמות מתאימה לתבנית אינגליש קייק או תבנית 24
מה צריך לעוגת תפוזים ושקדים עם סירופ?
3 ביצים
1 כוס סוכר
2 סוכר וניל
200 גרם נטורינה – בטמפרטורת החדר, ממש רכה
1 כוס מיץ תפוזים
200 גרם שקדים טחונים
1 כוס קמח תופח
לסירופ
1 כוס מיץ תפוזים
2 סוכר וניל
איך מכינים את העוגת תפוזים ושקדים עם סירופ?
שמים במיקסר את הביצים, נטורינה, הסוכר, סוכר וניל ומקציפים לפחות חמש דקות
לקצף בהיר ותפוח.
מוסיפים מיץ התפוזים ומערבבים.
מערבבים את הקמח והשקדים ביחד ומוסיפים לתערובת
מערבבים לבלילה אחידה.
מעבירים את העוגה לתבנית אפייה.
בתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות מכניסים את העוגה,
אופים כחמישים דקות עד שהעוגה משחימה.
בינתיים מכינים את סירופ התפוזים.
בסיר קטן מרתיחים מיץ תפוזים עם סוכר וניל,
לאחר שהנוזל רתח, מבשלים עוד כחמש דקות וסוגרים את האש.
כשהעוגה יוצאת מהתנור והיא חמה,
עם כף מרטיבים את כל העוגה בסירופ התפוזים.
עוגה חמה – סירופ קר.
בוזקים מעל אבקת סוכר.
עוגה חלומית!!
ותודה לסימה ששלחה תמונה עם העוגה שהכינה