שמים במיקסר ביצים סוכר וסוכר וניל ומקציפים לקצף יציב
כשהקצף בהיר ותפוח מוסיפים את השמן לאט
ואחרי שני סיבובים את השמנת המתוקה ומערבבים לבלילה אחידה
מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומערבבים הכל ביחד לבלילה בהירה
לוקחים תבנית ויוצקים לתוכה כף אחרי כף את הריבת התפוזים הסיניים
מכסים את כל התחתית של התבנית
אחרי שהתחתית מכוסה, מעבירים את הבלילה כף אחרי כף על התפוזים
מיישרים את הבלילה בתבנית
עם ידית של כף מערבבים את הבלילה למעלה שתהייה חלקה
לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את תבנית האפייה ואופים כארבעים דקות
מוציאים את העוגה כשהיא מוכנה, מפרידים עם סכין את הקצוות והופכים את העוגה
היא נהדרת! רכה, עסיסית, מיוחדת במינה.