עוגת תפוז סיני הפוכה מיוחדת במינה, עוגה יפהפה וקלה להכנה. זוהי בחירה נהדרת לכל אירוע, והיא בטוח תזכה לתשבחות מהאורחים שלכם. שילוב הטעמים של התפוזים הסיניים המתוקים-חמצמצים עם הבצק הרך, יוצר עוגה בעלת טעם ייחודי ומענג.
העוגה רכה ועסיסית, עם מרקם קטיפתי. העוגה הפוכה יוצרת אפקט "ואו" מרשים, עם פרוסות התפוזים הסיניים המסודרות בתבנית. זוהי עוגה נהדרת להגשה. המתכון שלנו מתחיל כמובן עם הכנת קונפיטורת פרוסות תפוזים סיניים, שזה מה שיעשה את העוגה שלנו למושלמת.
הכנתי לכם סרטון הכנה קצר כדי שתראו איך בדיוק הכנתי את העוגה
אחרי האפייה היא יוצאת רכה ועסיסית, הרוטב של הריבה מחלחל לתוך העוגה ונוצרת לנו עוגה מיוחדת במינה טעימה אש! הטריק שיעזור לכם – אחרי שאתם מפזרים את הריבה עם התפוזים בתחתית, תוסיפו עוד תפוזים שלמים בכל מיני מקומות להעשיר את העוגה.
תנו לה קצת להתקרר ותהפכו אותה. תוכלו לראות אצלי בסרטון שיש חלקים שנדבקו לתבנית, אבל מיד מחזירים אותם למקום.
בואו לעקוב אחרי באינסטגרם–
האינסטגרם של סוויטדולי
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו71 כאן- מתכונים לווטצא'פ
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
היא רק נראית מסובכת להכנה אבל היא קלה מאד להכנה ונראית חלום
הסט המושלם שלכם למטבח
עוד מתכונים לעוגות בחושות כאן
מתכונים לעוגות בחושות
עוגת תפוזים סיניים הפוכה מיוחדת במינה וטעימה מאד
עוגת תפוז סיני הפוכה מיוחדת במינה
![](https://sweetdooly.co.il/wp-content/themes/throne/images/to_work_botton.jpg)
עוגת תפוז סיני הפוכה מיוחדת במינה
סוויט דוליIngredients
- 3 ביצים
- 1 כוס סוכר
- 1 שקית סוכר וניל
- חצי כוס שמן
- 250 מל שמנת מתוקה
- 2 כוסות קמח
- 1 שקית אבקת אפייה
- 2 כוסות ריבת תפוזים סיניים
Instructions
- שמים במיקסר ביצים סוכר וסוכר וניל ומקציפים לקצף יציב
- כשהקצף בהיר ותפוח מוסיפים את השמן לאט
- ואחרי שני סיבובים את השמנת המתוקה ומערבבים לבלילה אחידה
- מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומערבבים הכל ביחד לבלילה בהירה
- לוקחים תבנית ויוצקים לתוכה כף אחרי כף את הריבת התפוזים הסיניים
- מכסים את כל התחתית של התבנית
- אחרי שהתחתית מכוסה, מעבירים את הבלילה כף אחרי כף על התפוזים
- מיישרים את הבלילה בתבנית
- עם ידית של כף מערבבים את הבלילה למעלה שתהייה חלקה
- לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את תבנית האפייה ואופים כארבעים דקות
- מוציאים את העוגה כשהיא מוכנה, מפרידים עם סכין את הקצוות והופכים את העוגה
- היא נהדרת! רכה, עסיסית, מיוחדת במינה.