קונפיטורת פרוסות תפוזים סיניים, מיוחדת במינה ונפלאה בטעמה. העצים עם התפוזונים הקטנים מלאים עכשיו וכל פעם מחדש אני מקבלת משלוח של תפוזונים. הפעם החלטתי להכין קונפיטורה אמיתית, וכך תפוז קטן חתכתי לפרוסות. טעם הקונפיטורה הפעם יצא פשוט מושלם.
בואו לראות בדיוק איך הכנתי–
האינסטגרם של סוויט
יש הבדל בין ריבה לקונפיטורה, ריבה היא מחית מתוקה של פירות, קונפיטורה מכילה חלקי פירות בנוסף למחית. ולנו יש פה קונפיטורה מהחלומות כמה שהיא טעימה.
הטריק היחידי להכנת הריבה הזו – זה סבלנות ואהבה. מתחילים בחיתוך התפוזים לפרוסות דקות. בזמן החיתוך, החרצנים יקפצו לכם מהתפוזים, ואתם תנקו אותם. אחרי שנשים את פרוסות התפוזונים במים, נרתיח שלוש פעמים, נסנן את המים, כדי להוציא את המרירות מהתפוזונים. גם בזמן הרתיחה, יצופו חרצנים קטנים, עם כף תוציאו מהסיר.
מבשלים בסבלנות, לאט לאט, עד שהריבה מסמיכה, מדי פעם מערבבים, מוציאים עוד חרצנים עם כף, עד שבסוף יש לכם קונפיטורה נפלאה
רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ כל יום זו קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו83 כאן –מתכונים לווטצ'אפ
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
עוד מתכונים לריבות כאן בבקשה
מתכונים לריבות וקונפיטורות
הכנתי לכם מדריך שלב אחרי שלב
ובסוף, פרוסת לחם או לחמנייה, שכבת חמאה ומעל הקונפיטורה המופלאה הזו – ואתם מסודרים.
רוצים להיות בטוחים איך הכנתי? הנה סרטון הכנה שהכנתי בפעם הקודמת
כל כך טעימה, כל כך מיוחדת – מבטיחה לכם אתם תהנו ממנה מאד
קונפיטורת פרוסות תפוזים סיניים
קונפיטורת פרוסות תפוזים סיניים
סוויט דוליIngredients
- 1 קילו תפוזים סיניים
- 500 גרם סוכר
- 2 מקל וניל
Instructions
- שוטפים היטב את התפוזים
- ממלאים סיר עם מים וכל תפוז חותכים לפרוסות
- אם יש חרצנים מוציאים אותם ומעבירים את פרוסות התפוז לסיר עם המים
- ככה חותכים את כל התפוזים
- מעבירים את הסיר לרתיחה, כשהמים רותחים מסננים את המים
- יוצקים למסננת, ומעבירים את התפוזים בשנית לסיר, מוסיפים מים ומביאים לרתיחה שוב
- ככה, שלוש פעמים כדי להוציא את המרירות מהתפוזים
- אם בזמן הזה צפים לכם חרצנים במים, עם כף תוציאו ולזרוק
- אחרי שלוש פעמים, שוטפים את הסיר ומעבירים אליו את התפוזים המסוננים שלנו
- מוסיפים סוכר מקל וניל ועל אש קטנה לאט לאט מרתיחים הכל
- לאט לאט הסוכר ימס ומקל הוניל יפרק את הגרגרים
- מדי פעם תערבבו קלות. ככה שעה על אש נמוכה עד שהקונפיטורה שלנו מסמיכה
- לוקחים צנצנות, ומעקרים אותן לפני שנעביר את הריבה
- במיקרו דקה שמים את הצנצנות
- יוצקים פנימה את הקונפיטורה החלומית שלנו ואנחנו מסודרים. טעימה אש!

