Go Back Email Link
קונפיטורת פרוסות תפוזים סיניים

קונפיטורת פרוסות תפוזים סיניים

סוויט דולי
קונפיטורת פרוסות תפוזים סיניים, קונפיטורה חלום
Prep Time 30 minutes
Cook Time 2 hours
Total Time 2 hours 30 minutes
Course מתכונים לריבות וקונפיטורות
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 1 קילו תפוזים סיניים
  • 500 גרם סוכר
  • 2 מקל וניל

Instructions
 

  • שוטפים היטב את התפוזים
  • ממלאים סיר עם מים וכל תפוז חותכים לפרוסות
  • אם יש חרצנים מוציאים אותם ומעבירים את פרוסות התפוז לסיר עם המים
  • ככה חותכים את כל התפוזים
  • מעבירים את הסיר לרתיחה, כשהמים רותחים מסננים את המים
  • יוצקים למסננת, ומעבירים את התפוזים בשנית לסיר, מוסיפים מים ומביאים לרתיחה שוב
  • ככה, שלוש פעמים כדי להוציא את המרירות מהתפוזים
  • אם בזמן הזה צפים לכם חרצנים במים, עם כף תוציאו ולזרוק
  • אחרי שלוש פעמים, שוטפים את הסיר ומעבירים אליו את התפוזים המסוננים שלנו
  • מוסיפים סוכר מקל וניל ועל אש קטנה לאט לאט מרתיחים הכל
  • לאט לאט הסוכר ימס ומקל הוניל יפרק את הגרגרים
  • מדי פעם תערבבו קלות. ככה שעה על אש נמוכה עד שהקונפיטורה שלנו מסמיכה
  • לוקחים צנצנות, ומעקרים אותן לפני שנעביר את הריבה
  • במיקרו דקה שמים את הצנצנות
  • יוצקים פנימה את הקונפיטורה החלומית שלנו ואנחנו מסודרים. טעימה אש!
Keyword קונפיטורת פרוסות תפוזים סיניים