מקלפים את ה תפוחים ובעזרת מנדולינה חותכים לפרוסות דקות דקות
בקערה שמים את הביצים עם הסוכר והסוכר וניל ומקציפים הכל ביחד
גם במעבד מזון ניתן להכין, שמים את הביצים עם הסוכר והסוכר וניל שני סיבובים ומפסיקים
מוסיפים את החלב והחמאה ועוד שני סיבובים
מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה עוד שני סיבובים ומפסיקים
מעבירים את כל התפוחים לקערית עם הבלילה ומערבבים של התפוחים יהיו עטופים בבלילה
משמנים תבנית אטומה או שמים נייר אפייה על כל התבנית
משמנים ויוצקים פנימה את התפוחים עם הבלילה
אפשר לסדר עם כף את השכבה העליונה
לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את התבנית ואופים כארבעים -ארבעים וחמש דקות עד שהעוגה שחומה
מוציאים, נותנים לה להתקרר, בוזקים אבקת סוכר והיידה - בתיאבון.
אני שמרתי את העוגה יומיים במקרר וטעמה רק השתבח. תהנו.