Go Back Email Link
עוגת תפוחים בלתי נראית

עוגת תפוחים בלתי נראית

סוויט דולי
עוגת תפוחים בלתי נראית רכה, עדינה, נהדרת
Prep Time 10 minutes
Cook Time 50 minutes
Total Time 1 hour
Course מתכונים לעוגות תפוחים
Cuisine מטבח אירופאי

Ingredients
  

  • 3 תפוחים מתוקים
  • 3 ביצים
  • חצי כוס סוכר
  • 1 שקית סוכר וניל
  • חצי כוס חלב פושר
  • 30 גרם חמאה
  • 100 גרם קמח
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • סוכר וניל

Instructions
 

  • מקלפים את ה תפוחים ובעזרת מנדולינה חותכים לפרוסות דקות דקות
  • בקערה שמים את הביצים עם הסוכר והסוכר וניל ומקציפים הכל ביחד
  • גם במעבד מזון ניתן להכין, שמים את הביצים עם הסוכר והסוכר וניל שני סיבובים ומפסיקים
  • מוסיפים את החלב והחמאה ועוד שני סיבובים
  • מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה עוד שני סיבובים ומפסיקים
  • מעבירים את כל התפוחים לקערית עם הבלילה ומערבבים של התפוחים יהיו עטופים בבלילה
  • משמנים תבנית אטומה או שמים נייר אפייה על כל התבנית
  • משמנים ויוצקים פנימה את התפוחים עם הבלילה
  • אפשר לסדר עם כף את השכבה העליונה
  • לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את התבנית ואופים כארבעים -ארבעים וחמש דקות עד שהעוגה שחומה
  • מוציאים, נותנים לה להתקרר, בוזקים אבקת סוכר והיידה - בתיאבון.
  • אני שמרתי את העוגה יומיים במקרר וטעמה רק השתבח. תהנו.
Keyword עוגת תפוחים בלתי נראית