בקערת מיקסר שמים חמאה רכה עם סוכר וביצה ומקציפים הכל ביחד עם וו גיטרה
מוסיפים את הקמח ואבקת האפיה ומערבבים
מוסיפים את קמח השקדים ומערבבים הכל ביחד
הבצק רך מאד וזה בסדר
מוציאים את הבצק מהקערה ומעבירים לקירור של שעה במקרר
מקלפים את התפוחים וחותכים לריבועים
במחבת שמים את הסוכר החום וממיסים
מוסיפים את החמאה ומערבבים לעיסה אחידה
מוסיפים את השמנת המתוקה ומערבבים הכל ביחד לקבלת סירופ טופי
מבשלים את הסירופ כחמש דקות והיא מסמיכה
מוסיפים לבלילה את התפוחים ומערבבים הכל ביחד
מוציאים את הבצק מהקרר ומחלקים לשני חלקים
חלק אחד מרדדים לבצק לא דק בתבנית 24 עם שוליים
מעבירים לבצק את התפוחים עם הסירופ, משאירים כף סירופ
ממלאים את כל התבנית עם התפוחים
את החצי השני של הבצק מפוררים, ומפזרים על התפוחים
אפשר לחתוך את הבצק לקוביות ולפזר על הבצק יהיה לכם יותר קל
אחרי שסיימתם, תערבבו כף סוכר עם כפית קינמון ותפזרו על הבצק
וגם את שאריות הסירופ יוצקים על הבצק
לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את העוגה ואופים אותה כחמישים דקות
מוציאים, מפזרים אבקת סוכר
אפשר להגיש חמה ואפשר להוסיף כדור גלידה - עוגה משגעת!