שמים בקערה את השמן, סויה, דבש פלפל שחור ושיני השום ומערבבים לבלילה אחידה
במחבת יוצקים שמן ומטגנים את הפולקע של העוף שישחים
כשהעוף תפס צבע בהשחמה, מוציאים מהסיר
מוסיפים לבלילה את העוף ומערבבים
מוסיפים את תפוחי האדמה ומערבבים הכל ביחד
משמנים תבנית, בתבנית משומנת מניחים את העוף וגם תפוחי האדמה בצורה מסודרת
יוצקים על העוף את שאריות התבלינים שהרוטב יכסה את העוף ומכניסים לתנור
לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את העוף ומכסים עם נייר כסף ואופים כשעה וחצי
עשרים דקות אחרונות מורידים את נייר האפייה ואפים בלי כיסוי
מוציאים מהתנור ומגישים. טעים אש!