לילה לפני הכנת התבשיל, חותכים את התפוזונים לחצי, מעבירים לסיר עם מים שיעבוד ככה כל הלילה
למחרת, בסיר רחב, יוצקים שמן מוסיפים פרוסות בצל ומטגנים עד לקבלת גוון שחום
חותכים את העוף וחלק הסרתי את העור
כשהבצל שחום, מוסיפים את העוף לסיר ומטגנים
אחרי כמה דקות, הופכים לצד השני ומטגנים עד לקבלת גוון שחום של העוף
מוסיפים על העוף, פלפל שחור, תבלין גריל עוף, ואת רוטב הסויה
מרוקנים את התפוזים מהמים שהיו בהם כל הלילה ומוסיפים לתבשיל
מערבבים את העוף עם התבלינים עד שהעוף כולו מטובל בכל התבלינים
מוסיפים את ריבת התפוזים ומערבבים הכל ביחד
מוסיפים את המים,
מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש, מכסים את העוף עם הרוטב והתפוזים
אפשר לבשל על אש קטנה כשעה וחצי או להעביר לתנור
מכסים בנייר אפייה, בחום של 10 מעלות אופים כשעה
מוציאים מהתנור ובתיאבון. תהנו.