משרים את החומוס לילה לפני בסיר עם מים, מסננים מספר פעמים ולמחרת מכינים את התבשיל
יוצקים שמן לסיר, חותכים את הבצל לקוביות ומוסיפים לסיר
מאדים את הבצל עד לקבלת גוון שחום
מוסיפים את הכרעיים של העוף לסיר ומטגנים את העוף כמה דקות מכל הצדדים
לאחר שהעוף השחים מעט, מוציאים לצלחת ומוסיפים לסיר עם הבצל את הגזר והחומוס
מטגנים אותם מספר דקות
מחזירים את העוף לסיר שמים את העוף על קרקעית הסיר
מפזרים את הגזר והחומוס בין העופות
מוסיפים את כוס הבורגול לסיר
מוסיפים מים שמכסים שלושת רבעי את העוף
מוסיפים את התבלינים מלח פלפל שחור ותבלין עוף ומביאים את התבשיל לרתיחה
מנמיכים את האש ומבשלים כשעה וחצי
מקפידים שהמים לא יגמרו ואם החומוס עוד לא רך מוסיפים עוד קצת מים ומבשלים לאט לאט
ריח משגע משתרר בבית.
מגישים לשולחן חם ורואים איך כולם מתלהבים.