עוף עם בורגול וירקות בסיר אחד תבשיל נהדר מלא בטעמים שמכינים בסיר אחד והוא ארוחה שלמה לכל המשפחה.
בואו תראו באינסטוש איך הכנתי
בואו לכאן –
האינסטגרם של סוויטדולי
הבית מתמלא בריחות והסיר מלא בטעמים נהדרים.
השבוע פגשתי מישהי שסיפרה לי שהיא אלרגית לבצל. בצל! מכל הסוגים, בצל יבש, בצל סגול, עירית. מילדות כל פעם שאכלה בצל היתה מרגישה רע והיתה מקיאה את נשמתה.
הבעיה שפעם לא היתה סביבה תומכת והיו בטוחים שהיא עושה הצגות, כי היא לא אוהבת בצל וסבתא שלה היתה מגניבה בצל טחון לקציצות, בתקווה שהילדה לא תרגיש.
היום היא מספרת, שום בצל בשום צורה לא נכנס אליה הביתה, והיא כמובן מתחילה את הבישולים עם שום.
גם אני מתחילה כל בישול שלי בטיגון בצל אבל אם יש גם אצלכם אלרגיה לבצל תתחילו עם טיגון השום. תראו איזה סיר יפה יהיה לכם.
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן66 – מתכונים לווטצ'אפ
ראש השנה מתקרב וזה הזמן להתחיל לחשוב על מתנות
והרוסטר הזה מושלם.
המחיר כולל משלוח
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
נרשמים לערוץ על ידי לחיצה על הפעמון האדום
כדי שתוכלו לראות את כל הסרטונים. בבקשה –
ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
מבחר מתכונים לראש השנה תמצאו כאן
מתכונים לראש השנה
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
תבשיל כייפי הסיר הזה, מתחילים עם טיגון העוף, מטגנים את הירקות, מוסיפים הכל לסיר וזהו. שוכחים.
תבשיל נהדר וקל הכנה.

את התמונות המדהימות צילמה בכשרון רב – גילי
עוף עם בורגול וירקות בסיר אחד
עוף עם בורגול וירקות בסיר אחד
סוויט דוליIngredients
- 4 כרעיים של עוף
- 5 כפות שמן
- 1 בצל
- 2 כוסות גזר חתוך לגפרורים
- 2 כוסות חומוס לא מבושל
- 1 כוס בורגול שטוף
- 3 כוסות מים
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור
- 1 כף תבלין עוף
Instructions
- משרים את החומוס לילה לפני בסיר עם מים, מסננים מספר פעמים ולמחרת מכינים את התבשיל
- יוצקים שמן לסיר, חותכים את הבצל לקוביות ומוסיפים לסיר
- מאדים את הבצל עד לקבלת גוון שחום
- מוסיפים את הכרעיים של העוף לסיר ומטגנים את העוף כמה דקות מכל הצדדים
- לאחר שהעוף השחים מעט, מוציאים לצלחת ומוסיפים לסיר עם הבצל את הגזר והחומוס
- מטגנים אותם מספר דקות
- מחזירים את העוף לסיר שמים את העוף על קרקעית הסיר
- מפזרים את הגזר והחומוס בין העופות
- מוסיפים את כוס הבורגול לסיר
- מוסיפים מים שמכסים שלושת רבעי את העוף
- מוסיפים את התבלינים מלח פלפל שחור ותבלין עוף ומביאים את התבשיל לרתיחה
- מנמיכים את האש ומבשלים כשעה וחצי
- מקפידים שהמים לא יגמרו ואם החומוס עוד לא רך מוסיפים עוד קצת מים ומבשלים לאט לאט
- ריח משגע משתרר בבית.
- מגישים לשולחן חם ורואים איך כולם מתלהבים.


