שמים בקערה את השמן זית, הדבש, השום, הלימון והתבלינים ומערבבים לעיסה אחידה
מכניסים את כרעי העוף לקערה ועוטפים את העוף עם הרוטב היטב, מערבבים עם הידיים עד שכל העוף מכוסה ברוטב
משמנים קלות תבנית אפייה
מעבירים את העוף לתבנית אפייה ויוצקים על העוף את שאריות הנוזלים
מכסים בניילון נצמד ושמים במקרר או לילה או לפחות שעתיים שהעוף יספוג טעמים
מוציאים מהמקרר, מורידים את הניילון, מוסיפים פרוסות לימון על העוף ומסביב, מכסים בנייר אפייה ונייר כסף ומכניסים לתנור לחום של 180 מעלות
אופים כשעה וחצי. מדי פעם פותחים, זהירות! זה חם עם כף יוצקים על העוף רוטב מהתבנית
חצי שעה אחרונה אפשר להוריד את הכיסוי. ונותנים לו חצי שעה אפייה בלי כיסוי כדי שיקבל צבע. הוא מושלם! בתיאבון.
אפשר לפזר מעל פטרוזיליה לפני ההגשה לשולחן.