Go Back Email Link
עוף פריך עם גמבה בסגנון אסייתי

עוף פריך עם גמבה בסגנון אסייתי

סוויט דולי
עוף פריך עם גמבה בסגנון אסייתי נפלא בטעמו
Prep Time 30 minutes
Cook Time 30 minutes
Total Time 1 hour
Course מתכונים לאוכל סיני ואסייתי
Cuisine מטבח אסייתי

Ingredients
  

  • 500 גרם חזה עוף חתוך לריבועים
  • 2 כפות סויה
  • 3 כפות שמן שומשום
  • 1 כוס קורנפלור
  • חצי כוס רוטב סויה
  • 2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
  • 2 כפות דבש
  • 2 גמבה
  • 1 בצל
  • 3 בצל ירוק
  • 1 כפית ג'ינג'ר טחון
  • רבע כפית פלפל שחור גרוס דק

Instructions
 

  • חותכים את העוף לריבועים מערבבים עם 2 כפות סויה ומניחים בצד לחצי שעה
  • אחרי חצי שעה טובלים את העוף בקורנפלור ומניחים בצד
  • יוצקים שמן למחבת רחב ומטגנים את קוביות העוף
  • אחרי הטיגון, מניחים את הקוביות בצד
  • חותכים את הבצל לחצאי פרוסות, את הבצל הירוק פורסים, חותכים את הגמבה לקוביות
  • מוסיפים עוד קצת שמן למחבת, מוסיפים פרוסות בצל, בצל ירוק חתוך, ופרוסות גמבה ומטגנים מספר דקות
  • בקערית מערבבים רוטב סויה, צילי, דבש, ג'ינג'ר, פלפל שחור ומערבבים לבלילה אחידה
  • מוסיפים את העוף לירקות, מוסיפים את הרטבים ומקפיצים הכל ביחד שתי דקות
  • טועמים אומרים ואו! ומגישים ליד אורז זה מושלם. בתיאבון.
Keyword עוף פריך עם גמבה בסגנון אסייתי