חותכים את העוף לריבועים מערבבים עם 2 כפות סויה ומניחים בצד לחצי שעה
אחרי חצי שעה טובלים את העוף בקורנפלור ומניחים בצד
יוצקים שמן למחבת רחב ומטגנים את קוביות העוף
אחרי הטיגון, מניחים את הקוביות בצד
חותכים את הבצל לחצאי פרוסות, את הבצל הירוק פורסים, חותכים את הגמבה לקוביות
מוסיפים עוד קצת שמן למחבת, מוסיפים פרוסות בצל, בצל ירוק חתוך, ופרוסות גמבה ומטגנים מספר דקות
בקערית מערבבים רוטב סויה, צילי, דבש, ג'ינג'ר, פלפל שחור ומערבבים לבלילה אחידה
מוסיפים את העוף לירקות, מוסיפים את הרטבים ומקפיצים הכל ביחד שתי דקות
טועמים אומרים ואו! ומגישים ליד אורז זה מושלם. בתיאבון.