עוף עם גמבה בסגנון אסייתי כמו במסעדה, מתכון קל הכנה וטעים אש.
בואו לראות בדיוק איך הכנתי–
האינסטגרם של סוויט
הכנת עוף פריך עם גמבה בסגנון אסייתי יכולה להיות חוויה טעימה ונהדרת, וישנם כמה סיבות למה כדאי לנסות זאת:
1. טעם ייחודי ומיוחד – השילוב של עוף פריך שמכינים אותו בצורה שמזקקת אותו בטעמים נהדרים, עם גמבה ברוטב אסייתי, מעניק למנה טעם מיוחד ועשיר.
2.מנה טבעונית או צמחונית – אם אתם מחפשים אפשרות טבעונית או צמחונית, ניתן להכין במקום עוף עם טופו וככה תקבלו מנה טבעונית אסייתית נפלאה בטעמה.
3.אם אתם אוהבים אוכל אסייתי, הגעתם למקום הנכון. הכנת העוף הפריך עם הגמבה בסגנון האסייתי, בטעם כמו של מסעדה ואפילו יותר טוב, תעניק לכם את החוויה הטעימה של המטבחים האסייתים.
תוסיפו אורז לבן ליד ואתם מסודרים. מנה ממש כמו במסעדה, עם טעימים אסייתיים טעימים אש!
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן82– מתכונים לווטצ'אפ
עוד מתכונים לעוף תמצאו כאן
מתכונים לעוף
בואו לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
עוף עם גמבה בסגנון אסייתי
עוף פריך עם גמבה בסגנון אסייתי
סוויט דוליIngredients
- 500 גרם חזה עוף חתוך לריבועים
- 2 כפות סויה
- 3 כפות שמן שומשום
- 1 כוס קורנפלור
- חצי כוס רוטב סויה
- 2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
- 2 כפות דבש
- 2 גמבה
- 1 בצל
- 3 בצל ירוק
- 1 כפית ג'ינג'ר טחון
- רבע כפית פלפל שחור גרוס דק
Instructions
- חותכים את העוף לריבועים מערבבים עם 2 כפות סויה ומניחים בצד לחצי שעה
- אחרי חצי שעה טובלים את העוף בקורנפלור ומניחים בצד
- יוצקים שמן למחבת רחב ומטגנים את קוביות העוף
- אחרי הטיגון, מניחים את הקוביות בצד
- חותכים את הבצל לחצאי פרוסות, את הבצל הירוק פורסים, חותכים את הגמבה לקוביות
- מוסיפים עוד קצת שמן למחבת, מוסיפים פרוסות בצל, בצל ירוק חתוך, ופרוסות גמבה ומטגנים מספר דקות
- בקערית מערבבים רוטב סויה, צילי, דבש, ג'ינג'ר, פלפל שחור ומערבבים לבלילה אחידה
- מוסיפים את העוף לירקות, מוסיפים את הרטבים ומקפיצים הכל ביחד שתי דקות
- טועמים אומרים ואו! ומגישים ליד אורז זה מושלם. בתיאבון.