מוציאים את עלי הפילו מהאריזה, מניחים עלה פילו אחד על משטח העבודה ואת היתר מכסים.
משמנים את עלה הפילו עם תרסיס שמן ומקפלים לשניים
מניחים בערך כף מתערובת השקדים על עלה הפילו, משטחים עם ידיים משומנות
סוגרים משני צידי עלה הפילו ומגלגלים לסיגר.
באותה צורה מכינים גם את המשולשים.
מניחים עלה פילו על משטח העבודה ומשמנים.
עם סכין מסמנים שלושה חלקים שווים.
מניחים מעט ממלית השקדים ויוצרים משולשים..
מניחים את הסיגרים והמשולשים בתבנית אפיה
בתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות, אופים בערך כ-10-12 דקות שלא ישרפו.
ברגע שיצאו מהתנור לטבול בסירופ המתוק למספר שניות ולהעביר לקערה.אם אתם לא מתכננים להגיש באותו היום לא לטבול את הסיגרים והמשולשים.
אפשר גם להבריש את הסירופ המתוק על הסיגרים והמשולשים האפויים.
אוח אוח איך אתם תהנו מהביס שירקיד לכם את הפה בטעמים מופלאים!