משמנים תבנית אפייה ומפרדים אותה עם 3-4 עלי פילו שהתבנית תהייה מכוסה כולה
משמנים את העלים
לוקחים דף פילו מכווצים, יוצרים עיגול ומניחים באמצע התבנית
לוקחים דף נוסף של פילו, מכווצים כמו מניפה ומסביב לעיגול מניחים בעמידה את המניפה
מכינים כמה דפי פילו לצורת מניפה, ומסדרים מסביב לתבנית אבל משאירים רווחים בתוכם ניצוק את הגבינה
משמנים את העלים ולתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את התבנית
אופים עשר דקות ומוציאים מהתנור
בינתיים מכינים את הבלילה של הגבינה
בקערה שמים גבינה, סוכר, סוכר וניל, אינסטנט פודינג וניל, ביצה ומערבבים הכל ביחד לבלילה אחידה
מעבירים את הבלילה לשקית זילוף שיהיה יותר נוח אבל לא חייבים
אני העדפתי שקית זילוף, אבל אפשר עם כפית, לאט לאט למלא את "המנהרות" של הפילו
אחרי עשר דקות, מוציאים את הפילו מהתנור
עם שקית הזילוף ממלאים את "המנהרות" הריקות בגבינה
מפזרים פטל מעל ומכניסים לתנור שוב לעשרים דקות
לאחר כעשרים דקות מוציאים, מפזרים אבקת סוכר ו-וואלה!
אפשר לחכות כמה דקות שיתקרר קצת ואז לאכול, לשמוע את הפריכות ולהגיד ואו! זה טעים אש!