Go Back Email Link
פאד קפאו בשר מוקפץ אסייתי

פאד קפאו בשר מוקפץ אסייתי כמו במסעדה

סוויט דולי
פאד קפאו בשר מוקפץ אסייתי הבלונז של האסייתים
Prep Time 10 minutes
Cook Time 14 minutes
Total Time 30 minutes
Course מתכונים לבשר
Cuisine מטבח אסייתי

Ingredients
  

  • 500 גרם בשר בקר טחון
  • 5 כפות שמן
  • 3 שיני שום
  • 1 כפית ג'ינג'ר טחון
  • 1 פלפל צ'ילי אדום
  • 1 כף סוכר חום
  • 1 כוס עלי בזיליקום
  • רבע כוס רוטב סויה
  • 1 כף רוטב דגים
  • 1 ביצה

Instructions
 

  • יוצקים שמן למחבת גדולה או ווק
  • מוסיפים בצל, ג'ינגר, וצ'ילי אדום ומטגנים הכל ביחד
  • מוסיפים את השום ומטגנים עוד דקה או שתיים
  • מוסיפים את הבשר הטחון למחבת ומפוררים עם מזלג ומערבבים עם התבלינים
  • כשהבשר משנה צבע תוסיפו את הרטבים, הסוכר, את הבזיליקום ומערבבים הכל ביחד
  • מבשלים עוד חמש עד עשר דקות לספיגת טעמים מוחלטת
  • שומרים חם, מגישים על אורז, מטגנים ביצה עין ושמים מעל. בתיאבון!
Keyword פאד קפאו בשר מוקפץ אסייתי כמו במסעדה