Go Back
Email Link
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
פאד קפאו בשר מוקפץ אסייתי כמו במסעדה
סוויט דולי
פאד קפאו בשר מוקפץ אסייתי הבלונז של האסייתים
Print Recipe
Pin Recipe
Prep Time
10
minutes
mins
Cook Time
14
minutes
mins
Total Time
30
minutes
mins
Course
מתכונים לבשר
Cuisine
מטבח אסייתי
Ingredients
500
גרם
בשר בקר טחון
5
כפות
שמן
3
שיני
שום
1
כפית
ג'ינג'ר טחון
1
פלפל צ'ילי אדום
1
כף
סוכר חום
1
כוס
עלי בזיליקום
רבע
כוס
רוטב סויה
1
כף
רוטב דגים
1
ביצה
Instructions
יוצקים שמן למחבת גדולה או ווק
מוסיפים בצל, ג'ינגר, וצ'ילי אדום ומטגנים הכל ביחד
מוסיפים את השום ומטגנים עוד דקה או שתיים
מוסיפים את הבשר הטחון למחבת ומפוררים עם מזלג ומערבבים עם התבלינים
כשהבשר משנה צבע תוסיפו את הרטבים, הסוכר, את הבזיליקום ומערבבים הכל ביחד
מבשלים עוד חמש עד עשר דקות לספיגת טעמים מוחלטת
שומרים חם, מגישים על אורז, מטגנים ביצה עין ושמים מעל. בתיאבון!
Keyword
פאד קפאו בשר מוקפץ אסייתי כמו במסעדה