פאד קפאו בשר מוקפץ אסייתי כמו במסעדה, שהוא בעצם הבולונז של האסייתים. מכינים בעשרים דקות מניחים על אורז ויש לכם מנה כמו במסעדה.
בואו לאינסטוש טעים אצלי –
האינסטגרם של סוויטדולי
לפני כשבועיים החלטתי שמזמינים אוכל ואני לא מבשלת. שלחתי לילדים הודעה בווטצאפ המשפחת עם תפריט המסעדה וביקשתי מהם להזמין מנות. בואו, שלוש פעמים שלחתי את ההודעה כי מתייח להודעות של אמא שלו?! בסוף איימתי שאם הבקשות לא יגיעו עד חמש באותו היום הם יאכלו מה שאבחר. דווקא זה עזר וכל הבקשות הגיעו. החתן שלי ביקש מנה שהשם שלה נראה לי מוזר "פאד קפאו". מודה, אף פעם לא שמעתי על המנה הזו, נכנסתי הסתכלתי ואמרתי יאללה, אם זה מה שהבחור רוצה, זה מה שיקבל.
פאד קפאו זה בשר טחון עם טעמים אסייתים, שמגישים על אורז ועל זה מניחים ביצה עין. בעת הארוחה, הבשר מתערבב עם האורז, הביצה נוזלת לתוך המאכל – זה הקונספט.
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן55– מתכונים לווטצ'אפ
מודה ומתוודה, לא הבנתי כל כך את הקונספט אבל הטעמים נראו לי מדליקים. אז החלטתי לשחזר את המנה ואני אכלתי בלי הביצה למעלה.
תשמעו, זה קלי קלות. מכינים בדיוק כמו בולונז אבל מוסיפים רטבים אסייתים ופלפל חריף שמקפיץ את הטעם. שבוע אחרי זה כבר הכנתי והגשתי לחתן שלי, שוב בלי הביצה ואמרתי לו בבקשה, תגיד מה דעתך. אמר: אש!
הקטע הגדול שאדם בן השש שלא נוגע בכלום שהוא לא מכיר, גם בדברים שהוא מכיר הוא לא נוגע אבל זה לפעם אחרת, לקחתי כפית, שמתי מעט מהבשר ואמרתי לו "ץטעם"
"מה זה?"
"נו תטעם אתה תראה שתאהב" – טעם מהכפית
"טעיםםםםםםם"
ובא לציון גואל.
מכשיר עוגיות במבצע חנוכה!
בואו תראו איך מכינים את העוגיות עם המכשיר כאן
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
אתם יכולים להגיש עם ביצה שכמובן עושה יותר רושם וזהו המנה הקלאסית
או כמו שאני אכלתי בלי ביצה, מה שאתם אוהבים
עשרים דקות ויש לכם פאק קפאו אמיתי כמו במסעדות.
פאד קפאו בשר מוקפץ אסייתי כמו במסעדה
פאד קפאו בשר מוקפץ אסייתי כמו במסעדה
סוויט דוליIngredients
- 500 גרם בשר בקר טחון
- 5 כפות שמן
- 3 שיני שום
- 1 כפית ג'ינג'ר טחון
- 1 פלפל צ'ילי אדום
- 1 כף סוכר חום
- 1 כוס עלי בזיליקום
- רבע כוס רוטב סויה
- 1 כף רוטב דגים
- 1 ביצה
Instructions
- יוצקים שמן למחבת גדולה או ווק
- מוסיפים בצל, ג'ינגר, וצ'ילי אדום ומטגנים הכל ביחד
- מוסיפים את השום ומטגנים עוד דקה או שתיים
- מוסיפים את הבשר הטחון למחבת ומפוררים עם מזלג ומערבבים עם התבלינים
- כשהבשר משנה צבע תוסיפו את הרטבים, הסוכר, את הבזיליקום ומערבבים הכל ביחד
- מבשלים עוד חמש עד עשר דקות לספיגת טעמים מוחלטת
- שומרים חם, מגישים על אורז, מטגנים ביצה עין ושמים מעל. בתיאבון!